Pchełka216
Fanka BB :)
ja też tu jestem; ale siedzę na lipcówkach. Jeśli to Twoje pierwsze dziecko to warto być na grupie, bo potem mega duzą wiedzę się czerpie na wszystkie tematy. Wiem, mi też na początku nie pasowało takie moich zdaniem lekkie podejście, gdzie ja musiałam tyle przejść; i trochę było dyskusji i uświadamiania; no ale potem już rozmowy zeszły na inne tory - a teraz to dla mnie skrabnica wiedzy. Także nie zniechęcaj się łatwoDziewczynki u nas wszystko ok. 27 dpt , Maleństwo ma 7 mm, jest tętno, mocno pulsuje. Martwi mnie jedna rzecz - lekarz chce żebym już powoli schodziła z leków, to znaczy Encorton mam odstawić już (po transferze brałam 1 , potem po becie tylko pół), estrofem brałam 2x1, teraz przez tydzień mam brać 1x1. potem odstawić. Heparynę jeszcze zostawił plus duphaston i luteinę. Czy to nie za wcześnie na odstawienie tych leków ? jak było u Was ?
No i muszę się przyznać, weszłam na grupę styczniowych mamusiek, ale.... dla mnie to porażka. Zupełnie inny świat, inne problemy. Ciąże naturalne jednak sa inne niż te po invitro. Więc wolę zostać z Wami :-)