Coffe18
Fanka BB :)
Ahahah tez mogę obstawiać @Szyszka99 nie wytrzymasz mówię CiJa Ci mówię nie wytrzymasz do 14 ego pójdziesz prędzej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ahahah tez mogę obstawiać @Szyszka99 nie wytrzymasz mówię CiJa Ci mówię nie wytrzymasz do 14 ego pójdziesz prędzej
Całość przelewasz do insulinowki. Wtedy łatwo rozliczyć ile kresek pobrać i przelać do dwóch dodatkowych insulinowek...Dziewczyny może na tej grupie jest ktoś kto bierze accofil część dawki i wie jak najlepiej to podzielić itp. Strasznie mała objętość płynu a mam brać 1/3 dawki ze strzykawki. Ktoś podpowie?
na pewno bliżej juz Szczecin - Gdańsk. My Invicta Gdańsk i z Białegostoku jeździliśmy....
@Szyszka99 to mur beton nie wytrzyma. Będzie codziennie robić test albo betęAhahah tez mogę obstawiać @Szyszka99 nie wytrzymasz mówię Ci
tylko w Białym nie robią pgs, nie mają takiego doświadczenia jak Gdańsk... podejrzewam ze nawet jeśli robią pgs to to raczkujący temat u nas....Z Białegostoku jeździsz do Gdańska? Przecież to w Białymstoku jest skupisko najlepszych lekarzy [emoji51] Białystok to mój kolejny przystanek in vitro i nie żałuję, że zmieniłam. Zupełnie inne podejście i przede wszystkim żadnej masówki jak w innych klinikach
w Gdańsku dr pytal mnie czy w Białymstoku kupię leki do stymulacji, żeby zainteresowała się czy jakieś kliniki niepłodności sa hahahha Jakby nie bylo Białystok i Szamatowicz to kolebka in vitro w Polsce.Z Białegostoku jeździsz do Gdańska? Przecież to w Białymstoku jest skupisko najlepszych lekarzy [emoji51] Białystok to mój kolejny przystanek in vitro i nie żałuję, że zmieniłam. Zupełnie inne podejście i przede wszystkim żadnej masówki jak w innych klinikach
Ja tez pierwszy mialam krotki. Faktycznie chyba kliniki sprawdzaja jak organizm zareaguje. Pozniej oba byly dlugie. Tez uwazam ze lepiej poszlam na te nastepne. Ale roznie dziew reaguja. Wydaje mi sie, ze jesli @fredka84 nie miała długiego to powinna teraz tak sprobowac. Ale to moje zdanie.ja zanim dr wstrzymała mi 3 stymulację po stymulacji doszłam do wniosku że może ja nie jestem stworzona do krótkich protokołów. Te krótkie jedno po drugim z jednym lekiem to taki eksperyment na mnie... tak to odczulam. Jak zaczynałam pierwsza to tu napisały mi Dziewczyny ze kliniki takie proponują i ciekawe jak sie sprawdzi... zaufalam dr za 1 razem, ale po nieudanej jak sie spodziewałam drugiej już powiedziałam pas. Jeśli trzecia miałaby być identyczna to ja takiej nie chce bo to zwyczajnie nie działa na mnie. Wiec liczę na jakiś długi protokół ustalony na konsylium A tymczasem odpoczywam miesiąc na anty po 2 stymulacjach i 2 pick up.... dobrze chyba mi to na psychikę zrobi. @fredka86 mialas dwa krótkie protokoły?
Jesteś w Invicta Gdańsk ? Jak tak to kto Cie tam prowadzi można wiedzieć?ja zanim dr wstrzymała mi 3 stymulację po stymulacji doszłam do wniosku że może ja nie jestem stworzona do krótkich protokołów. Te krótkie jedno po drugim z jednym lekiem to taki eksperyment na mnie... tak to odczulam. Jak zaczynałam pierwsza to tu napisały mi Dziewczyny ze kliniki takie proponują i ciekawe jak sie sprawdzi... zaufalam dr za 1 razem, ale po nieudanej jak sie spodziewałam drugiej już powiedziałam pas. Jeśli trzecia miałaby być identyczna to ja takiej nie chce bo to zwyczajnie nie działa na mnie. Wiec liczę na jakiś długi protokół ustalony na konsylium A tymczasem odpoczywam miesiąc na anty po 2 stymulacjach i 2 pick up.... dobrze chyba mi to na psychikę zrobi. @fredka86 mialas dwa krótkie protokoły?
Dziękuję. Ja do pojemniczków na mocz to wlałam i wyszła kropla i się zastanawiam jak to teraz zbiorę. Tak mi w aptece powiedzieliCałość przelewasz do insulinowki. Wtedy łatwo rozliczyć ile kresek pobrać i przelać do dwóch dodatkowych insulinowek...
Ja zawsze oryginalna igła wlewałam wszystko do insulinowki przez Dziubek po zdjęciu igly i cofnięciu tłoka... Potem nakładałam igłę i tak samo przelewałam do pozostałych insulinowek... To tylko strasznie brzmi, ale jest proste...
Aj, no bo mnie tak dziwnie w kościach łamie to "se" zmierzyłamFredzik kto najpierw leży na słońcu a później mierzy temperaturę [emoji12]