W Bocianie w SzczecinieA gdzie sie leczycie ?
reklama
A wiesz czemu u Ciebie tak niskie AMH??żadnego transferu nie było, bo robimy pgs ze względu na chorobę genetyczną u meza... wiec były to moje pierwsze dwie stymulację i został z drugiej jeden zarodek 5bc zamrozony ale żeby dac do badania z 6-8 to chyba długa droga. Za każdą ilość z przedziału 1-8 - 15 tys.... wiec lepiej więcej miec ich więcej i większa szansa na zdrowe... Ale weź i weź miej tyle...
miętowa25
Fanka BB :)
pojęcia nie mam. Prawie 2.5 roku anty bralam. A jakie mogą być przyczyny jak nie wiek? Wszędzie napisane że spada po 25rz. No to mam 31...A wiesz czemu u Ciebie tak niskie AMH??
No ale ja już zmieniłam klinikę na tego Bociana właśnie. Nie wiem sama...Wiesz co, ja to juz pisalam i sie powtorze. Moim zdaniem u Ciebie najwiekszym problemem jest klinika. Naprawde. Wg mnie, jesli decydowalabys sie na kolejną stymulacje to naprawdę powinnas zmienic klinike. I wiem, latwo sie mowi, dojazdy i wogole. Ale nie wiem - jak przyjdzie co do czego to wymyślasz cos i bierzesz l4 na te 2 tyg stymulki i transferu i jak trzeba to jezdzisz. Bo wg mnie biorac pod uwage jakie byly efekty wczesniej, a co jest teraz i po tym ile masz badan i wogole, to po prostu potrzebujesz madrej glowy. I niestety wydaje mi sie, ze jestes za trudnym przypadkiem dla Twojej kliniki.
Skoro to ma byc ostatnia szansa, masz wydac sporo kasy to niech to bedzie u szpecow...
Na razie wyjazdy gdzieś dalej do jak lot w kosmos
G
gość2502
Gość
A nie myślałaś o Invicta Gdańsk?No ale ja już zmieniłam klinikę na tego Bociana właśnie. Nie wiem sama...
Na razie wyjazdy gdzieś dalej do jak lot w kosmos
Niby spada ale nie aż tak, dopiero po 35 roku życia spada na łeb. Ja się zastanawiam nad diagnostyką, czy to nie jest np genetyczne albo jakaś choroba autoimmunologicznapojęcia nie mam. Prawie 2.5 roku anty bralam. A jakie mogą być przyczyny jak nie wiek? Wszędzie napisane że spada po 25rz. No to mam 31...
miętowa25
na pewno bliżej juz Szczecin - Gdańsk. My Invicta Gdańsk i z Białegostoku jeździliśmy....A nie myślałaś o Invicta Gdańsk?
Gonia0605
Tylko że w Polsce nie tworzy się zarodkow pod adopcję. Do adopcji są zarodki pozostałe z procedur innych par. A jaką masz gwarancję, że one są zdrowe? I jakiej są jakości?Mozna jeszcze zawsze adoptowac zarodek prawda? To z kolei jest duuuzo tansze w PL. My myslelismy o tym bo przeciez u nas tez nie wiadomo o co chodzi i czy wywalenie kasy na KD cokolwiek da?? A tak przynajmniej bedzie mozna sprawdzic czy sie zaimplantuje AZ - tzn czy to kwestia naszego materialu jest czy tylko komorki. Bo tego nie wiadomo... ale moze u Fredzi inaczej?
Dawczyniom komórek nawet kariotypow nie robią... Tylko wywiad.
reklama
Nie chcę być nieuprzejma, ale popatrz jakie masz wyniki . Czyli raczej nic nie wyszło z takiego jeżdżenia.na pewno bliżej juz Szczecin - Gdańsk. My Invicta Gdańsk i z Białegostoku jeździliśmy....
@mala_Mi 80 też miała mieć tak pięknie w Czechach i co. Mała Mi, bez obrazy Co oni mogą mi zaoferować w innej klinice . Już chyba wszystkie leki przetestowałam oprócz tego długiego protokołu.
Moje poprzednie Vitrolive miało dobre statystyki. I teraz większość lekarzy przyniosło się z tamtąd do mojego aktualnego Bociana.
Podziel się: