reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie chcę być nieuprzejma, ale popatrz jakie masz wyniki 😔. Czyli raczej nic nie wyszło z takiego jeżdżenia.
@mala_Mi 80 też miała mieć tak pięknie w Czechach i co😔. Mała Mi, bez obrazy ❤️ Co oni mogą mi zaoferować w innej klinice 🤔. Już chyba wszystkie leki przetestowałam oprócz tego długiego protokołu.
Moje poprzednie Vitrolive miało dobre statystyki. I teraz większość lekarzy przyniosło się z tamtąd do mojego aktualnego Bociana.
ja nie chwalę invicty bo jak widać szału nie ma. Ale jest to inna klinika w miarę blisko. My wybraliśmy invicte bo bada zarodki i ma w tym największe doświadczenie.

reklama
Nie chcę być nieuprzejma, ale popatrz jakie masz wyniki 😔. Czyli raczej nic nie wyszło z takiego jeżdżenia.
@mala_Mi 80 też miała mieć tak pięknie w Czechach i co😔. Mała Mi, bez obrazy ❤️ Co oni mogą mi zaoferować w innej klinice 🤔. Już chyba wszystkie leki przetestowałam oprócz tego długiego protokołu.
Moje poprzednie Vitrolive miało dobre statystyki. I teraz większość lekarzy przyniosło się z tamtąd do mojego aktualnego Bociana.
Najlepsza jest zawsze ta klinika, w której się udało... Nawet jeśli dla innych, to najgorszy syf... Ja Ciebie akurat rozumiem, Fredzia, bo też nie chciałabym zaczynać gdzie indziej od początku i znowu dawać się poznawać i poznawać ich... Może kiedyś będę żałowała że nie zmieniłam kliniki, ale przynajmniej byłam traktowana jak człowiek, a nie numer...

Najlepsza jest zawsze ta klinika, w której się udało... Nawet jeśli dla innych, to najgorszy syf... Ja Ciebie akurat rozumiem, Fredzia, bo też nie chciałabym zaczynać gdzie indziej od początku i znowu dawać się poznawać i poznawać ich... Może kiedyś będę żałowała że nie zmieniłam kliniki, ale przynajmniej byłam traktowana jak człowiek, a nie numer...
podpisuje się obiema rękami.... ja też nie wyobrażam sobie zmiany kliniki..

Dziewczyny może na tej grupie jest ktoś kto bierze accofil część dawki i wie jak najlepiej to podzielić itp. Strasznie mała objętość płynu a mam brać 1/3 dawki ze strzykawki. Ktoś podpowie?

Rob dlugi protokol. Od razu po tym teraz. U mnie to zrobilo duzo. Z tej trzeciej procedury co mialam 2 miesiace po drugiej (nie dalo sie od razu w nastepnym mcu bo organizm byl zmęczony i mogl nie dac rady) mialam najwiecej komorek i pozniej najwiecej zdrowych zarodkow.

reklama
Rob dlugi protokol. Od razu po tym teraz. U mnie to zrobilo duzo. Z tej trzeciej procedury co mialam 2 miesiace po drugiej (nie dalo sie od razu w nastepnym mcu bo organizm byl zmęczony i mogl nie dac rady) mialam najwiecej komorek i pozniej najwiecej zdrowych zarodkow.
ja zanim dr wstrzymała mi 3 stymulację po stymulacji doszłam do wniosku że może ja nie jestem stworzona do krótkich protokołów. Te krótkie jedno po drugim z jednym lekiem to taki eksperyment na mnie... tak to odczulam. Jak zaczynałam pierwsza to tu napisały mi Dziewczyny ze kliniki takie proponują i ciekawe jak sie sprawdzi... zaufalam dr za 1 razem, ale po nieudanej jak sie spodziewałam drugiej już powiedziałam pas. Jeśli trzecia miałaby być identyczna to ja takiej nie chce bo to zwyczajnie nie działa na mnie. Wiec liczę na jakiś długi protokół ustalony na konsylium A tymczasem odpoczywam miesiąc na anty po 2 stymulacjach i 2 pick up.... dobrze chyba mi to na psychikę zrobi. @fredka86 mialas dwa krótkie protokoły?

Do góry