reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już w styczniu stymulację zrobiłam w Bocianie. Bo wcześniej byłam w Vitrolive.
Ja już zaczęłam działać i własnie miałam prosić @Evela.6 o wpisanie do kalendarza, bo chyba na tej ostatniej prostej nie chcę siedzieć sama w krzakach. @Evela.6 weź tam zapisz że w piątek mam podgląd jajców❤️.

Brawo kochana, bardzo cieszę się że działasz ❤️✊ Wspieram Cię calym serduszkiem ❤️

Czyli 4 Twoja. Kurde a jakie dawki Syd or dal @Natsnats accofilu?? Teraz jakos ostatnio? Jaka dawke i co ile dni? Pytam bo mi Pasnik dal 1/3 ampulki co 3 dni i nie chce dac wiecej
Ja dostałam 2/3 co 3 dni. To tez zależy od wagi- ja wazę 62 kg. Bałam się tego accofilu na początku ale Sydor wytłumaczył mi, ze to jest czynnik wzrostu, ze my go nawet naturalnie produkujemy w organizmie, on pomaga w formowaniu trofoblastu i cos tam jeszcze. I te ilości co bierzemy są małe w porównaniu do tego co ludzie po chemii na przykład. No i tylko do 12 tygodnia. U mnie póki co zdał robotę a to był moj 6ty transfer ( 5 stymulacja) 😍

Ja dostałam 2/3 co 3 dni. To tez zależy od wagi- ja wazę 62 kg. Bałam się tego accofilu na początku ale Sydor wytłumaczył mi, ze to jest czynnik wzrostu, ze my go nawet naturalnie produkujemy w organizmie, on pomaga w formowaniu trofoblastu i cos tam jeszcze. I te ilości co bierzemy są małe w porównaniu do tego co ludzie po chemii na przykład. No i tylko do 12 tygodnia. U mnie póki co zdał robotę a to był moj 6ty transfer ( 5 stymulacja) 😍
5 stymulacja i dopiero się udało?

5 stymulacja i dopiero się udało?
Niestety tak. 3 stymulacje miałam całkowicie zepsute ogromnymi dawkami ( 450). Pierwsza była dobra 10 lat temu ale skończyła się pozamaciczną ciążą i usunięciem jajowodu. A ostatnia na malutkich dawkach póki co się udała i mam jeszcze 4 mrozaki.

Wow super ze sie w koncu doczekalas❤️
no ja w takim razis mniejsza waga moze dlatego.. a powiedz - mialas wczesniej implantacje? Sciskam!!
Juz widze ze mialas implantacje

reklama
Do góry