PsychoPatka91
Fanka BB :)
Sorry dziewczyny, a o co chodzi z tym ananasem?Bedzie pięknie zobaczysz!
Dobrze, że mi przypomniałaś. Bo mówiłam sobie, że będę jadła i z głowy mi wyleciało o tym ananasie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sorry dziewczyny, a o co chodzi z tym ananasem?Bedzie pięknie zobaczysz!
Dobrze, że mi przypomniałaś. Bo mówiłam sobie, że będę jadła i z głowy mi wyleciało o tym ananasie
To głównie na brakujące kiry, no ale jak już wyżej napisałam to wg tego lekarza wspomaga implantację. Pogadam z nim w sobotę to będę więcej wiedziała. Nats go bardzo zachwalaTo super że jest plan i inne leki
Z tej ostatniegj był 1 zarodek? To chyba wysyłałaś mi nawet zdjęcie z rozpiską leków.
Tym razem musi być mega, szczególnie że nasze kochane dziewczyny doradzały ❤
A na co ma pomóc ten accofil bo już nie pamiętam? To zamiast scrachingu na cyklu po stymulacji czy na immunologię?
Pomaga na zagnieżdżenie podobno udowodnione.Sorry dziewczyny, a o co chodzi z tym ananasem?
Oj jedneeego. To moze uwaza ze to nie zmienia nic?? Ja chyba z 5 nie mam... i na to te malenkie dawki. Ciekawe jaka dostaniesz dawke - daj znac koniecznie!!Natsnats to chodzi spać z kurami i pewnie jutro ci odpisze. Ona też miała jakieś małe dawki ale ile dokładnie to nie pamiętam. Mi Paśnik też nie chciał dać mimo że go ze dwa razy pytałam. A mam brak jednego Kira implantacyjnego. Nats mówi, że Sydor uważa że małe dawki accofilu pomagają przy implantacji.
Ananas ma bromelaine jeśli dobrze pisze która pomaga w implantacji zarodkaSorry dziewczyny, a o co chodzi z tym ananasem?
To koniecznie dawaj znać co powiedział. Koniec z siedzeniem w krzakachTo głównie na brakujące kiry, no ale jak już wyżej napisałam to wg tego lekarza wspomaga implantację. Pogadam z nim w sobotę to będę więcej wiedziała. Nats go bardzo zachwala
Fredzia a bedziesz brac encorton i jeszcze jakies inne cuda do transferu??To koniecznie dawaj znać co powiedział. Koniec z siedzeniem w krzakach
No i ja z WamiNie dziwie sie... Lampke wina se walnij. Na endo i na odwage [emoji16][emoji6]
Ja tez se walne, do towarzystwa [emoji1787][emoji1787]
Kurde, wiesz, ja nawet nie myślę o transferze po wynikach ostatniej stymulacji... Będę się chyba modlić o jakiegokolwiek zarodkaOj jedneeego. To moze uwaza ze to nie zmienia nic?? Ja chyba z 5 nie mam... i na to te malenkie dawki. Ciekawe jaka dostaniesz dawke - daj znac koniecznie!!
Kurde a myslisz ze bedziesz miala teansfer Swiezy czy mrozony? Moze bedziemy razem podchodzic
Ale super ze jedziesz dalej i walczysz!!!!
Taaaa, u mnie encorton i neoparin leci do każdego transferu.Fredzia a bedziesz brac encorton i jeszcze jakies inne cuda do transferu??