reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To super że jest plan i inne leki 💪
Z tej ostatniegj był 1 zarodek? To chyba wysyłałaś mi nawet zdjęcie z rozpiską leków.
Tym razem musi być mega, szczególnie że nasze kochane dziewczyny doradzały ❤
A na co ma pomóc ten accofil bo już nie pamiętam? To zamiast scrachingu na cyklu po stymulacji czy na immunologię?
To głównie na brakujące kiry, no ale jak już wyżej napisałam to wg tego lekarza wspomaga implantację. Pogadam z nim w sobotę to będę więcej wiedziała. Nats go bardzo zachwala 😊
Tak, z poprzedniej miałam tylko jednego zarodka. Przesrane 😥. I właśnie ta ostatnia stymulacja była powtórzeniem mojej najlepszej a wynik całkiem inny... I dlatego moja lekarka mówi że nie można porównywać, no każda da inny wynik

Natsnats to chodzi spać z kurami i pewnie jutro ci odpisze. Ona też miała jakieś małe dawki ale ile dokładnie to nie pamiętam. Mi Paśnik też nie chciał dać mimo że go ze dwa razy pytałam. A mam brak jednego Kira implantacyjnego. Nats mówi, że Sydor uważa że małe dawki accofilu pomagają przy implantacji.
Oj jedneeego. To moze uwaza ze to nie zmienia nic?? Ja chyba z 5 nie mam... i na to te malenkie dawki. Ciekawe jaka dostaniesz dawke - daj znac koniecznie!!
Kurde a myslisz ze bedziesz miala teansfer Swiezy czy mrozony? Moze bedziemy razem podchodzic 💪🏻💪🏻
Ale super ze jedziesz dalej i walczysz!!!!

Oj jedneeego. To moze uwaza ze to nie zmienia nic?? Ja chyba z 5 nie mam... i na to te malenkie dawki. Ciekawe jaka dostaniesz dawke - daj znac koniecznie!!
Kurde a myslisz ze bedziesz miala teansfer Swiezy czy mrozony? Moze bedziemy razem podchodzic 💪🏻💪🏻
Ale super ze jedziesz dalej i walczysz!!!!
Kurde, wiesz, ja nawet nie myślę o transferze po wynikach ostatniej stymulacji... Będę się chyba modlić o jakiegokolwiek zarodka
No boję się że nic nie będzie 😔. Tym bardziej że wiem, że to będzie koniec i nie mam już żadnej furtki

reklama
Do góry