reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Placek stygnieJessssui, ja jeszcze nie śpię . Ale się wciagłam w gadkę
Spadam, bo mnie wyrko woła z góry
No to na razie czekamyKurde, wiesz, ja nawet nie myślę o transferze po wynikach ostatniej stymulacji... Będę się chyba modlić o jakiegokolwiek zarodka
No boję się że nic nie będzie . Tym bardziej że wiem, że to będzie koniec i nie mam już żadnej furtki
Evela.6
Ja miałam Rekovelle i bardzo dobrze zniosłam stymulacje. miałam pakiet z lekami wiec nie płaciłam osobno za leki
Cześc Dziewczyny. Zaczynam stymulację w końcu Dostałam lamette i Rekovelle. Byłyscie tym stymulowane? Jak wrażenia? Jak się czułyście?. Bolą te zastrzyki? Czy was tez ta Rekovella kosztowała 640 zł? ( z refundacją).
Evela.6
Kochana - zawsze!! Tylko słówko [emoji3590] i ściskam mega kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
A gdzie w De się leczysz? Mój też na początku nie chciał.. Ale udało się go przekonać.. chyba faceci do tego inaczej podchodzą niż my..Mieszkam w Niemczech, pytałam mojej kliniki o to badanie, ale nie robi się podobno tego generalnie w Niemczech.
U nas też inseminacje odradzali.
Mój leczy się u urologa też już od roku, ale ten przepisał mu tylko suplementy, bo off label nie zna wielu lekarzy, ponadto mój chłop nie poddalby się żadnej terapii hormonalnej - never ever, a hormony ma w normie, ale nie wiem czy to o czymkolwiek świadczy.
Do tego wszystkiego mój partner nie chce in vitro. Jak przekonałaś twojego?
Jesteśmy po wielu dyskusjach, rzucaliśmy się argumentami, w końcu pomyśleliśmy o rozstaniu, ale nie udało się - nie umiemy bez siebie żyć. Czasem mówi, że tak, czasem nie. Ja unikam tematu, bo Immunolog dał mi nadzieję, że naturalna ciążę, zresztą wszycy lekarze, oprócz kliniki, mówią, że naturalnie się uda. Ale się nie udaje. Nawet poszłam do psychologa... Wzięłam wszystko na moje barki.
Teraz mi pomaga, robi zastrzyki codziennie... Ale tematu nie poruszam, boje się, że jak do niego wrócę to zacznie się znwou ta gehenna, a psychicznie jestem w rozsypce. Do tego nie chce już czekać aż będę starsza, przecież in vitro nie musi się od razu udać...
Magdusia88
Kiwu endometriozezentrum w Offenbach.A gdzie w De się leczysz? Mój też na początku nie chciał.. Ale udało się go przekonać.. chyba faceci do tego inaczej podchodzą niż my..
laChance
K
ja jestem w programie warszawskim. Na leki refundacja a i tak 640 zł poszloooooKochana - zawsze!! Tylko słówko [emoji3590] i ściskam mega kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
A jaki problem u Was? Ja mam endometrioze i zastanawiam się czy któraś z Was walczy tu z tym cholerstwemCzwarta . Pierwszą miałam bez refundacji leków bo byłam w jakimś programie i testowałam lek na skurcze macicy. Więc teraz mam ostatnią z refundacją
reklama
Trzymam za Ciebie mocno kciuki ..Kurde, wiesz, ja nawet nie myślę o transferze po wynikach ostatniej stymulacji... Będę się chyba modlić o jakiegokolwiek zarodka
No boję się że nic nie będzie . Tym bardziej że wiem, że to będzie koniec i nie mam już żadnej furtki
Podziel się: