Pięknie [emoji3531]gratuluję7 dzień po transferze .
Beta równe 50 .
reklama
Mega że mnie panikara. Pojechałam do szpitala, mam ciocie polozna.Bole sa normalne wszystko sie w srodku rozciaga.Ja mialam bole brzucha przez miesiac-takie mocne.Pozniej od czasu do czasu.Wiec nie boj sie.Wszystko jest ok[emoji106]
Z Bobo w porządku, pomachało do mamci [emoji7]
Dr powiedziala że po usunięciu jajowodu może jakieś zrosty mi się porobiły i jak się rozciągają to bardziej bola.
Ale wolę 10 razy panikować niepotrzebnie niż raz zignorować..
Uff do następnego USG teraz [emoji3061]
Candygirl600
Fanka BB :)
pięęęęęęknie <3 Co u Was było powodem podejścia do ivf czy też icsi?7 dzień po transferze .
Beta równe 50 .
Coffe18
Oby tylko chciała rosnąć U mnie niedrożne Jajowody po zeszłorocznej ciąży pozamacicznej , teraz się modlę żeby sie nie okazała powtórka z rozrywka . Tyle ze zeszłoroczna cp była naturalna nie przez ivf.pięęęęęęknie <3 Co u Was było powodem podejścia do ivf czy też icsi?
Na ten moment nic. Jestem w szpitalu i zobaczymy co na to mój prowadzący ( ordynator). Jak będzie miał dyżur to będziemy myśleć. Podobno s ten chwili rzadki w ciążach bliźniaczych już stosuje się szwy bo one średnio coś dają. To tylko w sytuacjach stricte ratunkowych. Tak tez uważa dr z kliniki z Poznania. Boże, jak mi ulżyło. Aha i okazuje się ze będą 2 dziewczynkimój biedny mąż się załamie tak chciał mieć syna
mój mąż chce mieć córkę . jak mój mąż na USG dowiedział się że syn to w pierwszej chwili za nie mówił i dokońca wizyty był cicho . Po wizycie poszliśmy do Pepko zobaczyć ubranka to ja oglądałam męskie i wkładałam do koszyka a mój mąż stał przy różowych i w pewnym momęcie padło pytanie z jego ust " a może śusiak odpadnie i jednak będzie dziewczynka ,albo lekarz sie pomylił " . W końcu przyzwyczaił sie do myśli ze syn ale trwało to 2 miesiące teraz sam chodzi do sklepu i idzie na dział z samochodami . Będzie dobrze . pierwszy moment jest trudny
Piękny wynik kochana, będzie cudownieOby tylko chciała rosnąć U mnie niedrożne Jajowody po zeszłorocznej ciąży pozamacicznej , teraz się modlę żeby sie nie okazała powtórka z rozrywka . Tyle ze zeszłoroczna cp była naturalna nie przez ivf.
kaapo
Jeden - blastka 4BAMiałaś jeden zarodek czy 2 podane? Super gratuluję, niech dalej pięknie rośnie,
Moh maz tez marzyl o corce w sumie ja tez.Jakze byl sxczesluwy jak sie okazali ze nasze marzenie sie spelniJuz jest jego coreczka i oczkiem w glowie.Co bedzie jak za 3 tyg.sie spotkajamój mąż chce mieć córkę . jak mój mąż na USG dowiedział się że syn to w pierwszej chwili za nie mówił i dokońca wizyty był cicho . Po wizycie poszliśmy do Pepko zobaczyć ubranka to ja oglądałam męskie i wkładałam do koszyka a mój mąż stał przy różowych i w pewnym momęcie padło pytanie z jego ust " a może śusiak odpadnie i jednak będzie dziewczynka ,albo lekarz sie pomylił " . W końcu przyzwyczaił sie do myśli ze syn ale trwało to 2 miesiące teraz sam chodzi do sklepu i idzie na dział z samochodami . Będzie dobrze . pierwszy moment jest trudny
Wiadomo najwazniejsze byli zeby miec dzieciatko i zdrowe.Ale jak spelnilo sie marzenie na maxa to szczescie po tysiac kroc
kaapo
Ja miałam zalecenie dopochwowo dopiero po całkowitym ustaniu okresu, wcześniej tylko doustnie.Dziewczyny czy estrofem dopochwowo w czasie okresu to jest dobry pomysł? ;d leci ze mnie jak z cebra i sie boje ze ta tabletka wyleci...
reklama
Przepiękna beta, gratulacje!Jeden - blastka 4BA
Podziel się: