7 dzień po transferze .
Beta równe 50 .
będzie rosła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7 dzień po transferze .
Beta równe 50 .
Super.Gratulacje7 dzień po transferze .
Beta równe 50 .
Bardzo dobre wieści! Wiesz przy ciąży bliźniaczej i na Twoim etapie taką długość szyjki chyba lepiej zabezpieczyć bo jednak się trochę skróciła. Co lekarz proponuje?Dziewczyny !!!! Właśnie zbadał mnie lekarz na moja prośbę i okazało się ze ta lekarka wczoraj zle zmierzyła szyjkę
Szyjka ma 27-28 mm a nie 12...
Oczywiście mam nakaz leżenia ale nie ma potrzeby zakładania szwu itp, na zdjęciu wyglada nawet lepiej niż z przedwczoraj i pan dr stwierdził ze to dlatego ze leżę
Powinnas miec na stronie szpitala liste co powinnas zabrac dla siebie i dzidziusia.Sorry dziewczyny ja z innej beczki potrzebuje rady . Ponieważ do porodu już mi dużo czasu nie zostało 16 lipiec sie zbliża a nigdy nie wiadomo czy nie bedzie szybciej to zależy od tego małego człowieka w moim brzuchu . Już ma 2095g jak byłam na wizycie 14.05,2021 a teraz nastepna wizyta 04,06,2021 .
Mam kupione ubranka dla małego łobuza i czas je wyprać zastanawiam się nad wyborem proszku dla niego i płynu do płukania ?
Co muszę spakować do torby na poród dla siebie i maluszka ? oprócz takich rzeczy jak dla mnie piżama , szlafrok, ręcznik , płyn do kąpieli, pasta do zębów , szampon do włosów .
Uf to dobrze. Zapewne wypuszcza cię do domu. Będzie dobrze, wypoczywaj .Dziewczyny !!!! Właśnie zbadał mnie lekarz na moja prośbę i okazało się ze ta lekarka wczoraj zle zmierzyła szyjkę
Szyjka ma 27-28 mm a nie 12...
Oczywiście mam nakaz leżenia ale nie ma potrzeby zakładania szwu itp, na zdjęciu wyglada nawet lepiej niż z przedwczoraj i pan dr stwierdził ze to dlatego ze leżę
Nie wierzę, jeszcze to do mnie nie dociera... 10 dpt beta 395,4 oby dalej rosła
Przestancie obydwie pitolicswiatlo to ja tu mialam gasic ,a jednak wszystko sie inaczej potoczylo.Macie przestoj ,a to nie koniec.@fredka84 ,nie pitol ,bo gaszenie światła jest od dawien dawna moje
Tak czułam ,że działasz Kobito i nie mam żalu ,że się nie chwaliłaś....
Przykro mi ,że nie udało się kolejny raz ...dobrze wiesz. Ale nie ma co gadać ,że przegrałaś, bo jeszcze walczysz ,c' nie?
Przytulam
Na ten moment nic. Jestem w szpitalu i zobaczymy co na to mój prowadzący ( ordynator). Jak będzie miał dyżur to będziemy myśleć. Podobno s ten chwili rzadki w ciążach bliźniaczych już stosuje się szwy bo one średnio coś dają. To tylko w sytuacjach stricte ratunkowych. Tak tez uważa dr z kliniki z Poznania. Boże, jak mi ulżyło. Aha i okazuje się ze będą 2 dziewczynkimój biedny mąż się załamie tak chciał mieć synaBardzo dobre wieści! Wiesz przy ciąży bliźniaczej i na Twoim etapie taką długość szyjki chyba lepiej zabezpieczyć bo jednak się trochę skróciła. Co lekarz proponuje?
Ja badalam zarodki. U nas nie bylo mozliwosci, zeby sie wyrobic cykl po cyklu. Lekarzpd razu mówił, ze na wyniki min 30-40 dni sie czeka. My ze wzgledu na pandemie czekalismy ponad 2 mce.
Moze zapytaj w swojej klinice ile sie zazwyczaj czeka na wyniki?