reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bole sa normalne wszystko sie w srodku rozciaga.Ja mialam bole brzucha przez miesiac-takie mocne.Pozniej od czasu do czasu.Wiec nie boj sie.Wszystko jest ok[emoji106]
Mega że mnie panikara. Pojechałam do szpitala, mam ciocie polozna.
Z Bobo w porządku, pomachało do mamci [emoji7]
Dr powiedziala że po usunięciu jajowodu może jakieś zrosty mi się porobiły i jak się rozciągają to bardziej bola.
Ale wolę 10 razy panikować niepotrzebnie niż raz zignorować..
Uff do następnego USG teraz [emoji3061]

Na ten moment nic. Jestem w szpitalu i zobaczymy co na to mój prowadzący ( ordynator). Jak będzie miał dyżur to będziemy myśleć. Podobno s ten chwili rzadki w ciążach bliźniaczych już stosuje się szwy bo one średnio coś dają. To tylko w sytuacjach stricte ratunkowych. Tak tez uważa dr z kliniki z Poznania. Boże, jak mi ulżyło. Aha i okazuje się ze będą 2 dziewczynki😂😂😂mój biedny mąż się załamie 🤣🤣🤣tak chciał mieć syna 🤣🤣🤣🤣

mój mąż chce mieć córkę . jak mój mąż na USG dowiedział się że syn to w pierwszej chwili za nie mówił i dokońca wizyty był cicho . Po wizycie poszliśmy do Pepko zobaczyć ubranka to ja oglądałam męskie i wkładałam do koszyka a mój mąż stał przy różowych i w pewnym momęcie padło pytanie z jego ust " a może śusiak odpadnie i jednak będzie dziewczynka ,albo lekarz sie pomylił " . W końcu przyzwyczaił sie do myśli ze syn ale trwało to 2 miesiące teraz sam chodzi do sklepu i idzie na dział z samochodami . Będzie dobrze . pierwszy moment jest trudny

mój mąż chce mieć córkę . jak mój mąż na USG dowiedział się że syn to w pierwszej chwili za nie mówił i dokońca wizyty był cicho . Po wizycie poszliśmy do Pepko zobaczyć ubranka to ja oglądałam męskie i wkładałam do koszyka a mój mąż stał przy różowych i w pewnym momęcie padło pytanie z jego ust " a może śusiak odpadnie i jednak będzie dziewczynka ,albo lekarz sie pomylił " . W końcu przyzwyczaił sie do myśli ze syn ale trwało to 2 miesiące teraz sam chodzi do sklepu i idzie na dział z samochodami . Będzie dobrze . pierwszy moment jest trudny
Moh maz tez marzyl o corce w sumie ja tez.Jakze byl sxczesluwy jak sie okazali ze nasze marzenie sie spelni🤩Juz jest jego coreczka i oczkiem w glowie.Co bedzie jak za 3 tyg.sie spotkaja🤷‍♀️
Wiadomo najwazniejsze byli zeby miec dzieciatko i zdrowe.Ale jak spelnilo sie marzenie na maxa to szczescie po tysiac kroc🥰

reklama
Do góry