Próbuje ale ciężko jest bardzo
Wierzę kochana, modlę się o Ciebie oby wszystko było dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Próbuje ale ciężko jest bardzo
U mnie ani razu nie doszło nawet do transferu a 2 procedury za mnąTo tak jak u mnie 9 pobranych a tylko jeden dotrwał do transferu
Byłam oddać krew na Betę i cale szczęście napatoczyłam sie akurat w diagnostyce na Przybycienia Poprosiłam go czy mógłby na mnie luknąć bo odczuwam bóle i kłóje . I przyjmie mnie dzisiaj o 16 a nie jestem jego pacjentka . Mijaliśmy się tylko kilka razy na korytarzu w klinice gdzie robiłam In Vitro . Strasznie się boję … - oby było Wszystko dobrze .
Ależ nawet przez głowę mi nie przeszło, ze się poddajesz:-) ty nie z tych Tylko to się chyba zwie prokrastynacja - zajmę się wszystkim byle nie tym. U mnie to kest odwrotnie , jest bodziec i odrazu reakcja, wiec jak musiałam zrobić sobie przerwę to latałam na wysokości lamperii:-) jak narkus na głodzie.Wiem , wszystko wiem. Nie mówię, że się poddaję, tylko ile jeden człowiek jest w stanie znieść.
A czemu masz sie nie pożalić?Mam nadzieję ,że się doczekasz.....
Dam znać
Na razie wyprawa do Czech czeka na fundusze Łatwo nie jest...
Co tu dużo gadać, 40 lat zaraz a kupka mała....no ale nie przeskoczę a żalić się nie będę
Nie dziękujeWierzę kochana, modlę się o Ciebie oby wszystko było dobrze
A mi się dzisiaj stymulacja śniłaAleż nawet przez głowę mi nie przeszło, ze się poddajesz:-) ty nie z tych Tylko to się chyba zwie prokrastynacja - zajmę się wszystkim byle nie tym. U mnie to kest odwrotnie , jest bodziec i odrazu reakcja, wiec jak musiałam zrobić sobie przerwę to latałam na wysokości lamperii:-) jak narkus na głodzie.
Biedna [emoji17] Przykro mi . Ale mówią że do trzech razy sztuka [emoji6]U mnie ani razu nie doszło nawet do transferu a 2 procedury za mną [emoji2]