Bole sa normalne wszystko sie w srodku rozciaga.Ja mialam bole brzucha przez miesiac-takie mocne.Pozniej od czasu do czasu.Wiec nie boj sie.Wszystko jest okDziewczyny
Od wczoraj wieczora boli mnie brzuch, ale bardziej po lewej stronie. Pachwina mnie rwie jak sam sk.. az mi promieniuje na nogę.
Parę razy miałam też taki skurcz w nocy.
Wzięłam nospe, która zaraz zwróciłam, po jakimś czasie druga.
Nie plamie, nie krwawie
Czy możliwe że tak te więzadła jak się rozciągają to bola?
Ta lewa strona to mnie bolała już i dr powiedział że tam się rozciąga wszystko, ale od jakiegoś tygodnia już miałam spokój. A wczoraj jak nie rypnie z nienacka..
Czy możliwe że np za dużo chodziłam albo coś? Jestem akurat u rodziców a pokój mam na 2 piętrze więc parę razy po schodach dziennie wędruje ..
Dziś teoretycznie 10t3d.
Chyba spróbuję się zapisać gdzieś na USG, bo zglupieje do 02.06 [emoji24]
Pierdziele dziś nie wstaje z wyra. Chyba że na [emoji2961]
reklama
Sny interpretuje się na odwrót, czyli będzie ciąża instymulacja nie będzie potrzebnaA mi się dzisiaj stymulacja śniła
Orchidea33
Fanka BB :)
Ja badalam zarodki. U nas nie bylo mozliwosci, zeby sie wyrobic cykl po cyklu. Lekarzpd razu mówił, ze na wyniki min 30-40 dni sie czeka. My ze wzgledu na pandemie czekalismy ponad 2 mce.Czy jest fizyczna możliwość (czasowa możliwość) pobrać i zrobić zarodki w jednym cyklu plus je przebadać (PGA) a już w następnym je podać?
Czy hodowla i badanie trwają dłużej i nie ma sensu się nastawiać ze uda się wyrobić cykl po cyklu?
Wiem ze bez badań można transferować nawet w tym samym cyklu, ale chodzi mi o zbadane zarodki
Moze zapytaj w swojej klinice ile sie zazwyczaj czeka na wyniki?
Ciąża pewnie tak, ale u kogoś innego jak zawszeSny interpretuje się na odwrót, czyli będzie ciąża instymulacja nie będzie potrzebna
SuperNie wierzę, jeszcze to do mnie nie dociera... 10 dpt beta 395,4 oby dalej rosła
Ten maj jest naprawde super
Dobra zobaczymy! Oby twoje przeczucia w gooo... się obróciły ja trzymam kciuki i nie przestaje.Ciąża pewnie tak, ale u kogoś innego jak zawsze
Nie wierzę, jeszcze to do mnie nie dociera... 10 dpt beta 395,4 oby dalej rosłG
GRATULACJE . jak będziesz na pierwszym USG gdzie zobaczysz bicie serca to uwierzysz w swoje szczęście .
reklama
Sorry dziewczyny ja z innej beczki potrzebuje rady . Ponieważ do porodu już mi dużo czasu nie zostało 16 lipiec sie zbliża a nigdy nie wiadomo czy nie bedzie szybciej to zależy od tego małego człowieka w moim brzuchu . Już ma 2095g jak byłam na wizycie 14.05,2021 a teraz nastepna wizyta 04,06,2021 .
Mam kupione ubranka dla małego łobuza i czas je wyprać zastanawiam się nad wyborem proszku dla niego i płynu do płukania ?
Co muszę spakować do torby na poród dla siebie i maluszka ? oprócz takich rzeczy jak dla mnie piżama , szlafrok, ręcznik , płyn do kąpieli, pasta do zębów , szampon do włosów .
Mam kupione ubranka dla małego łobuza i czas je wyprać zastanawiam się nad wyborem proszku dla niego i płynu do płukania ?
Co muszę spakować do torby na poród dla siebie i maluszka ? oprócz takich rzeczy jak dla mnie piżama , szlafrok, ręcznik , płyn do kąpieli, pasta do zębów , szampon do włosów .
Podziel się: