reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Już skończyłam działać. Przegrałam. Nawet nie zaskoczyło. Co tu pisać. Przepraszam, że musiałam kłamać, ale jakoś mam coraz mniej chęci dzielić się z kimkolwiek transferem bo ciągle jest to samo.
Ale wiesz co sobie pomyślałam teraz? Że nie interesują się mną osoby, które najbardziej wspierałam, lecz te drugie... Smutne to w ch.uj, nie? Sory za zrzędzenie ale dochodzę do siebie.
Kiedyś spieralam się z @Murawa kto zgasi tu światło... Ku...rwa, chyba ja😥
Kuwa .....co tu powiedzieć, jprdl dlaczego to takie niesprawiedliwe.

reklama
A mam pytanie do dziewczyn które miały kriotransfer w Invicta, który z tych pakietów podanych na stronie ma sens? 2 wizyty do transferu są tylko? Bo nie wiem co mam wybrać jak mi przedstawią ofertę
Ja miałam z 3 weryfikacjami po: 3dpt 7dpt i 12dpt. I tak do każdej wizyty musisz dodatkowo płacić za badanie hormonów, to jest właściwie tylko po to żeby monitorować poziom hormonow, do tego jest zawsze USG. Potem jak się skończyły to byłam jeszcze na dwóch płatnych wizytach ileś tam po też na tej zasadzie, tylko normalnie płaciłam za wszystko. Nie wiem czy to miało sens ale w sumie wychodziło najtaniej

Już skończyłam działać. Przegrałam. Nawet nie zaskoczyło. Co tu pisać. Przepraszam, że musiałam kłamać, ale jakoś mam coraz mniej chęci dzielić się z kimkolwiek transferem bo ciągle jest to samo.
Ale wiesz co sobie pomyślałam teraz? Że nie interesują się mną osoby, które najbardziej wspierałam, lecz te drugie... Smutne to w ch.uj, nie? Sory za zrzędzenie ale dochodzę do siebie.
Kiedyś spieralam się z @Murawa kto zgasi tu światło... Ku...rwa, chyba ja😥

trzymaj sie!!!
Gonię Cię :) dziś 30.1 tc ekhm z usg 31.1🤭 wszystko ok, tylko Mała się szykuje z tych większych 1680 już waży. Jedynie co to mam na górnej granicy płynu owodniowego, więc też już się mam oszczędzać. Trzymam kciuki za szyjkę!
Dziewczyny rok temu się szykowałam do stymulacji, a potem też nie obyło się bez różnych rewelacji, ale w końcu jest. U Was też w końcu będzie, nie za tym to za kolejnym razem. Czytam i kibicuję Wam wszystkim bez wyjątku, nawet jak nie piszę - a Was @Evela.6 @Malina36 @Dzoannna @fredka84 @Gonia0605 @mala_Mi 80 to śledzę uważnie :p
Buziaki 😘😘😘😘😘 spokojnej koncoweczki ciazy

Dzięki dziewczyny ❤️. Trochę mi się lepiej na duszy zrobiło jak napisałam. Za duZo żalu we mnie siedzi a nie potrafię się całkiem otworzyć... Totalny dzikus ze mnie 🤦
Czasem lepiej w samotności ale nie zamykaj się w sobie. Naprawdę nic mądrego nie mogę napisać, wiesz ja czekam tutaj na Ciebie i myślę o Tobie. Ściskam kochana.

reklama
Ja miałam z 3 weryfikacjami po: 3dpt 7dpt i 12dpt. I tak do każdej wizyty musisz dodatkowo płacić za badanie hormonów, to jest właściwie tylko po to żeby monitorować poziom hormonow, do tego jest zawsze USG. Potem jak się skończyły to byłam jeszcze na dwóch płatnych wizytach ileś tam po też na tej zasadzie, tylko normalnie płaciłam za wszystko. Nie wiem czy to miało sens ale w sumie wychodziło najtaniej
A który to dokładnie pakiet? W sensie jaka nazwa bo chciałam kwotę sprawdzić... ja tych weryfikacji nie chce bo jak już wolę sama u siebie badania zrobić kurczę A nie jeździć tyle km do kliniki już po Transferze. A ile miałaś wizyt przed transferem? Zastanawiam się czy ten pakiet za 2300 ma sens

Do góry