Melania_1407
Fanka BB :)
Gratulacje.... piękny wynikHejka laski żyje, Boże jak ja sie cieszę, że jestem oprozniona, myslalam, że nie dojdę tam... taki ból brzucha. 22 Komórki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje.... piękny wynikHejka laski żyje, Boże jak ja sie cieszę, że jestem oprozniona, myslalam, że nie dojdę tam... taki ból brzucha. 22 Komórki
SuperrrMoja beta dziś 282 poprzednio była 124 w 9 dpt. Boje się cieszyć
Mnie bolał prawie tydzień, jak się próbowałam przekręcić z boku na bok to myślałam ze umre. Pamiętaj o lekkostrawnej diecie!!! Bo wzdęcia potrafią zabić!!!Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, jesteście cudowne, naprawdę...
Ciekawa jestem kiedy ktoś do mnie napisze lub zadzwoni co z zarodkami... A brzuch nadal dosc mocno boli, mam nadzieję, że żadna hiperka mnie nie złapie
Omg czemu nikt wcześniej o tym nie napisal hahahaMnie bolał prawie tydzień, jak się próbowałam przekręcić z boku na bok to myślałam ze umre. Pamiętaj o lekkostrawnej diecie!!! Bo wzdęcia potrafią zabić!!!
Niestety nigdzie nie ma. Mam jeszcze zapas dhea 50mg z innej firmy więc biorę go. Mój wynik okazał się dosyć niski, więc mogę.mala_Mi 80
Kochana czy Ty dostałaś ten lek Biosteron ? Chyba z Tobą o nim pisałam ?
Nie wiem czy by ci pomogło, ale ja po moich punkcjach piłam elektrolity ( takie w tabletkach musujących) i bardzo szybko stawiały mnie na nogi. Do tego dieta wysoko białkowa i duuużo płynów. I dużo odpoczywaj, bo po produkcji tylu jajców organizm potrzebuje rekonwalescencjiDziękuję Wam wszystkim za wsparcie, jesteście cudowne, naprawdę...
Ciekawa jestem kiedy ktoś do mnie napisze lub zadzwoni co z zarodkami... A brzuch nadal dosc mocno boli, mam nadzieję, że żadna hiperka mnie nie złapie
Ja mam intencje isc do pracy we wtorek (punkcję mam w pn rano). Jestem brygadzistką w bardzo dużym zakładzie i chciałabym jednak pracować - Tym bardziej ze spłukalismy się konkretnie przez ivf . A powiedzcie mi jeszcze proszę jak to było u was po transferze … braliście l4 od początku czy chodziliście do pracy do dnia potwierdzenia ciąży ?Nie wiem czy by ci pomogło, ale ja po moich punkcjach piłam elektrolity ( takie w tabletkach musujących) i bardzo szybko stawiały mnie na nogi. Do tego dieta wysoko białkowa i duuużo płynów. I dużo odpoczywaj, bo po produkcji tylu jajców organizm potrzebuje rekonwalescencji