reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie badam bo sie okazało, że mąż nie ma tej choroby co jego siostra ani nie jest nosicielem 😎 A transfer i tak odroczony bo lekarz tak kazał w razie gdyby hiperka wystapila i oplacilismy in vitro mrożenie zarodków, jeśli będzie wszystko okej to transfer na początku czerwca od razu także chociaż cykl jeden odsapne troszkę 😄

O hiperce nie mówił nikt nic, wyników z krwi jeszcze nie ma, lekarz powiedział mi że ma być dieta wysokobialkowa właśnie żeby zapobiec hiperce no i taką rozpiske dostalam jakie objawy mogą na nią wskazywać... i żeby wtedy się kontaktować z nimi.

Brzuch mam obolały... :( ale zasypianie to coś wspaniałego naprawdę, chwila i Cię nie ma dosłownie nawet nie minuta, tylko później takie głupoty gadałam... masakra haha O palmach i wakacjach jak mnie wiezli na wózku 😂😂 wiedziałam, że coś mówiłam ale nie wiedziałam co i mi Pani pielęgniarka powiedziała 🤣

Niezła produkcja ;) Aleś ty pchełek juniorów naprodukowała! Pewnie ci się jeszcze po drodze do kliniki wysypywały :p

Okejka A tez miałaś program mrożenie zarodków? Ogólnie trochę czuje się nieprofesjonalnie potraktowana 😅 lekarz mnie odeslal z tym pytaniem do pielęgniarki pielegarniarka do recepcji A babeczka z recepcji do opiekuna pacjenta i tam powiedziała, że chyba w 5 dobie dzwonią ale ona nie wie dokładnie 🤔🤯😂
tak, jeśli nasze dwa dotrwaja do środy to będą mrożone. Tez mamy program mnożenia zarodkow.

A moderna? W zasadzie to bardzo podoba szczepionka.
Ogólnie to chyba najlepiej zaszczepić się przed ciążą, nawet J&J jedną dawką.
U nas teraz dostępne są szczepionki do wyboru, męża zapisałam na już. Choć jak dziś patrzyłam to terminy na te bardziej porządne szczepionki są na początek czerwca.
Moderna i pfizer u nas zalecany, jako szczepionki oparte na metodzie mRNA czy jakoś tak.

Dziewczyny...serduszko mojego cudu przestało bić...byłam dziś u ginekologa...8 tydzień i koniec. Prawdopodobnie zarodek przestał się rozwijać już po ostatniej wizycie w klinice...także widzicie samo udane in vitro to nic. Jeszcze daleka droga do cudu. Odpuszczam leczenie. Nie daje rady już. Widocznie inny los jest mi pisany 😭
Tak mi przykro 😭
Ale zresetuj się, odpocznij i wróć do tematu, ewidentnie są szanse.

reklama
:( Dziękuję...trzymam się. Jakoś muszę. We wtorek mam lyzeczkowanie....jeszcze te 3 dni muszę przeżyć potem może łatwiej będzie zapomnieć...
Kochana, jest taka fundacja Ernesta Wójcickiego. Tam wszystkiego się dowiesz, jakie prawa Ci przysługują itd. porady są za darmo. Moim zdaniem warto...
Tak, po zabiegu pewnie będzie odrobinę łatwiej... Straszne to wszystko jest 😥

Do góry