G
gość2502
Gość
Dziękuję;* najpierw gonapeptyl przez 7 dni mialam A potem menopur do tego doszedłbardzo ła
bardzo ładny wynik - trzymam kciuki za zapłodnienie :* Mogę zapytać czym się stymulowałaś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję;* najpierw gonapeptyl przez 7 dni mialam A potem menopur do tego doszedłbardzo ła
bardzo ładny wynik - trzymam kciuki za zapłodnienie :* Mogę zapytać czym się stymulowałaś ?
Nie badam bo sie okazało, że mąż nie ma tej choroby co jego siostra ani nie jest nosicielem A transfer i tak odroczony bo lekarz tak kazał w razie gdyby hiperka wystapila i oplacilismy in vitro mrożenie zarodków, jeśli będzie wszystko okej to transfer na początku czerwca od razu także chociaż cykl jeden odsapne troszkę
O hiperce nie mówił nikt nic, wyników z krwi jeszcze nie ma, lekarz powiedział mi że ma być dieta wysokobialkowa właśnie żeby zapobiec hiperce no i taką rozpiske dostalam jakie objawy mogą na nią wskazywać... i żeby wtedy się kontaktować z nimi.
Brzuch mam obolały... ale zasypianie to coś wspaniałego naprawdę, chwila i Cię nie ma dosłownie nawet nie minuta, tylko później takie głupoty gadałam... masakra haha O palmach i wakacjach jak mnie wiezli na wózku wiedziałam, że coś mówiłam ale nie wiedziałam co i mi Pani pielęgniarka powiedziała
Mocne kciuki zaciśnięte . Ja już gratuluje Nie ma na co czekać . Spokojnej. CiążyMoja beta dziś 282 poprzednio była 124 w 9 dpt. Boje się cieszyć
tak, jeśli nasze dwa dotrwaja do środy to będą mrożone. Tez mamy program mnożenia zarodkow.Okejka A tez miałaś program mrożenie zarodków? Ogólnie trochę czuje się nieprofesjonalnie potraktowana lekarz mnie odeslal z tym pytaniem do pielęgniarki pielegarniarka do recepcji A babeczka z recepcji do opiekuna pacjenta i tam powiedziała, że chyba w 5 dobie dzwonią ale ona nie wie dokładnie
Wygląda pięknie ale dalej trzymamy Będzie piękny dzidziolek albo i dwa ❤❤Moja beta dziś 282 poprzednio była 124 w 9 dpt. Boje się cieszyć
Moderna i pfizer u nas zalecany, jako szczepionki oparte na metodzie mRNA czy jakoś tak.A moderna? W zasadzie to bardzo podoba szczepionka.
Ogólnie to chyba najlepiej zaszczepić się przed ciążą, nawet J&J jedną dawką.
U nas teraz dostępne są szczepionki do wyboru, męża zapisałam na już. Choć jak dziś patrzyłam to terminy na te bardziej porządne szczepionki są na początek czerwca.
Bocian WarszawaA w jakiej klinice?
Tak mi przykroDziewczyny...serduszko mojego cudu przestało bić...byłam dziś u ginekologa...8 tydzień i koniec. Prawdopodobnie zarodek przestał się rozwijać już po ostatniej wizycie w klinice...także widzicie samo udane in vitro to nic. Jeszcze daleka droga do cudu. Odpuszczam leczenie. Nie daje rady już. Widocznie inny los jest mi pisany
Kochana, jest taka fundacja Ernesta Wójcickiego. Tam wszystkiego się dowiesz, jakie prawa Ci przysługują itd. porady są za darmo. Moim zdaniem warto...Dziękuję...trzymam się. Jakoś muszę. We wtorek mam lyzeczkowanie....jeszcze te 3 dni muszę przeżyć potem może łatwiej będzie zapomnieć...