reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dasz radę:-)

Ty tak na serio..?! Nie dostałaś niczego na dojrzewanie komórek? Pogrzało ich? Co to za klinika w PL? Powiedz, ze nie ... a jak nie chcesz na forum to wyślij mi na priv.
nie dostałam nic, tzn dostałam niemiecki odpowiednik Ovitrelle Brevactid (uwaga) godzinę po punkcji. Chyba, że jeden Decapeptyl , na kilka dni przed punkcją miał zdziałać dojrzewanie komórek, to możliwe ?Mam cały plan stymulacji rozpisany gdybyś chciała zobaczyć

reklama
Dziewczyny teraz spojrzałam w swoją kartę i miałam podan dwa zarodki jeden 8A i drugi 8 B. Macie wiedzę co to znaczy bo ja nie mam pojęcia...to dobre zarodki czy nie?
Dobre [emoji846] 8 to liczba komórek, domyślam się że zarodki z 3 doby więc książkowo mają 8 komórek, a oznaczenie A i B to procent fragmentacji cytoplazmy, najlepiej jak jest właśnie A lub B. Mój zarodek na jutro to 7A

ja przed punkcja dostalam gonapeptyl Daily podobno dlatego że był.plan na druga stymulację. A w jakiej klinice teraz startujecie? Trzymam kciuki!😘😘😘
my mieszkamy w Niemczech i jedno ivf mieliśmy tu (ale to też temat morze ) a na drugie pojechaliśmy specjalnie do Polski, ja na miesiąc a mąż przyjeżdzał z doskoku. Znaleźliśmy jeszcze jedną klinikę, w Bielefeld, koleżanka bardzo polecała więc spróbujemy jeszcze raz tam, jestem o wiele mądrzejsza o doświadczenie teraz i wiem, że nie można tak ślepo ufać i wierzyć tak jak ja to zrobiłam teraz

0,5 masz ovitrelle?

Czemu aż dwa? 🤔

Przygotuj się na mdłości chyba że ja jestem.jakas ultra delikatna 🤣 najważniejsze że koniec kłucia sie...
Aaaa tego to już nie wiem 🙈 ale tak mam 0,5 . Jeden zastrzyk w jedna stronę drugi w druga . Może dlatego ze dużo tego mam 🤷🏼‍♀️🙃- nie zapytałam . Ale im wiecej was czytam tym bardziej jestem zszokowana jak różne podejścia i metody mają lekarze i kliniki 🙀🙀🙀

Noi ładne komórki miałaś ??? 🤔
Wiesz ja mam 31 lat to moja pierwsza stymulacja
Amh 1.57
Komórek miałam 10
7 dobrych do zapłodnienia zapłodnily się 3
Ale to tylko dlatego że u Nas było pół na pół i z meza nasieniem opady wszystkie
Napewno wyniki końcowy byłby lepszy
Dobrej jakości zarodki
Teraz będzie moja 2 stumalcja
Zapladniamy wszystko dawcy
Lekarz mówił że napewno wyniki będzie 100 % lepszy
Klinika Invicta

reklama
Do góry