reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dasz radę:-)

Ty tak na serio..?! Nie dostałaś niczego na dojrzewanie komórek? Pogrzało ich? Co to za klinika w PL? Powiedz, ze nie ... a jak nie chcesz na forum to wyślij mi na priv.
nie dostałam nic, tzn dostałam niemiecki odpowiednik Ovitrelle Brevactid (uwaga) godzinę po punkcji. Chyba, że jeden Decapeptyl , na kilka dni przed punkcją miał zdziałać dojrzewanie komórek, to możliwe ?Mam cały plan stymulacji rozpisany gdybyś chciała zobaczyć

reklama
Dziewczyny teraz spojrzałam w swoją kartę i miałam podan dwa zarodki jeden 8A i drugi 8 B. Macie wiedzę co to znaczy bo ja nie mam pojęcia...to dobre zarodki czy nie?
Dobre [emoji846] 8 to liczba komórek, domyślam się że zarodki z 3 doby więc książkowo mają 8 komórek, a oznaczenie A i B to procent fragmentacji cytoplazmy, najlepiej jak jest właśnie A lub B. Mój zarodek na jutro to 7A

ja przed punkcja dostalam gonapeptyl Daily podobno dlatego że był.plan na druga stymulację. A w jakiej klinice teraz startujecie? Trzymam kciuki!😘😘😘
my mieszkamy w Niemczech i jedno ivf mieliśmy tu (ale to też temat morze ) a na drugie pojechaliśmy specjalnie do Polski, ja na miesiąc a mąż przyjeżdzał z doskoku. Znaleźliśmy jeszcze jedną klinikę, w Bielefeld, koleżanka bardzo polecała więc spróbujemy jeszcze raz tam, jestem o wiele mądrzejsza o doświadczenie teraz i wiem, że nie można tak ślepo ufać i wierzyć tak jak ja to zrobiłam teraz

0,5 masz ovitrelle?

Czemu aż dwa? 🤔

Przygotuj się na mdłości chyba że ja jestem.jakas ultra delikatna 🤣 najważniejsze że koniec kłucia sie...
Aaaa tego to już nie wiem 🙈 ale tak mam 0,5 . Jeden zastrzyk w jedna stronę drugi w druga . Może dlatego ze dużo tego mam 🤷🏼‍♀️🙃- nie zapytałam . Ale im wiecej was czytam tym bardziej jestem zszokowana jak różne podejścia i metody mają lekarze i kliniki 🙀🙀🙀

Noi ładne komórki miałaś ??? 🤔
Wiesz ja mam 31 lat to moja pierwsza stymulacja
Amh 1.57
Komórek miałam 10
7 dobrych do zapłodnienia zapłodnily się 3
Ale to tylko dlatego że u Nas było pół na pół i z meza nasieniem opady wszystkie
Napewno wyniki końcowy byłby lepszy
Dobrej jakości zarodki
Teraz będzie moja 2 stumalcja
Zapladniamy wszystko dawcy
Lekarz mówił że napewno wyniki będzie 100 % lepszy
Klinika Invicta

reklama
Do góry