reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kiedyś dawno temu przydazylo mi sie to samo. Tyle, ze ja dowiedziałam się o tym, bo poronienie ruszylo samoistnie. Myślałam wtedy, ze nigdy nie będę matka. Kilka miesięcy zajelo mi dojście do siebie.
Dzis, wieki pozniej, mam 2 corki. Nie trac nadziei. Daj sobie czas na zalobe...
Dziękuję. Córeczki masz z in vitro? Jak długo czekałaś aż się udało? Wiem że to nie jest wyznacznikiem ale jak się pogada to tak człowiekowi raźniej...

reklama
Dziękuję. Córeczki masz z in vitro? Jak długo czekałaś aż się udało? Wiem że to nie jest wyznacznikiem ale jak się pogada to tak człowiekowi raźniej...
Tak, obie z in vitro. Poronilam w lipcu 2014, pierwsza corka urodzila sie w marcu 2017.
Mocno wierze, ze to po prostu nie byl ten zarodek. Masz mrozaki, tak?

Ogólnie trzeci. W tej klinice pierwszy i po raz pierwszy był zarodek. Wcześniej nawet beta nie drgnęła. Po za tym 2 czy 3 inseminacje, już nie pamiętam. Na razie jednak robię przerwę. Mamy 2 zarodki, opłacone do stycznia więc niech sobie będą. Nie chcę już widzieć tej kliniki w tym roku :(
Jeśli tak czujesz, to najlepsza decyzja... Odpocznij i wróć kiedy będziesz gotowa...

@Iza35 bardzo mi przykro [emoji24]
U Ciebie spełnił się najczarniejszy scenariusz który paraliżuje mnie od dnia pierwszego USG..
Trzymaj się Kochana [emoji8]

I co zamierzasz w tym temacie? Ja dopiero na początku lipca mogłabym podejść do szczepienia.

Super że dziewczyny rosną jak na drożdżach.

Pozdrawiam 😁
Ja pewnie jak się uda to zaszczepię się teraz. Tylko zapisy na te szczepienia to jakaś masakra.

reklama
Jeśli tak czujesz, to najlepsza decyzja... Odpocznij i wróć kiedy będziesz gotowa...
Brakuje mi sił i wiary. Tyle. Zresztą już tak się boję wszystkiego, wszystko mnie przeraża. To już by była katorga przechodzić to teraz znów. Wiem że czas leczy rany więc muszę po prostu w pewien sposób "zapomnieć".

Do góry