reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja już drugi dzień po transferze 😇 wzielam dwa maluchy trzy dniowe, tzn. rozmrażają je dzień wcześniej i podali w czwartym dniu- jeden był już wczesna blastka jedynaczka, a drugi kompaktujacy :) narazie od wtorku jestem na relanium ( pierwszy raz to brałam) i dopiero zaczyna na mnie działać 😅 wczoraj przez chwile się spocilam z nerwow bo gdzieś mi się zapodziało ale znalazłam ;)
Super, to teraz mocno trzymam✊✊✊ żeby maluszki się pięknie zadomowiły

reklama
No dziś ostatni dzień biorę :( jeszcze nie wzielam i tak się waham ale w sumie fajnie się po tym czuje. We wtorek, czyli w dniu transferu w ogóle nie działało ale może musiało się rozkręcić? Wczoraj przez chwile było spoko ale się przespałam i przeszło :)
Bierz wg zaleceń... I tak przed zagnieżdżeniem nie wpłynie na zarodek, a Tobie pomoże się wyciszyć chociaż na chwilę..

Kurde nie wiem, jeszcze jutro mam drugie datowanie i te komórki NK w endometrium badac mi będą a wynik dopiero za 2 tyg[emoji85]
Jak wczoraj okazało się, że moja macica taka piękna [emoji6]to niby super ale przeszło mi przez głowę, że kolejny cykl zmarnowałam a byłam już przygotowana[emoji2368] jeśli z tym endo też wszystko bedzie'pieknie'to najszybciej czerwiec bo w majowym cyklu nie wyrobimy się czasowo.
Mam podobne odczucia po swojej histeroskopii... 🙄

reklama
Do góry