Postaram się widziałam kochana, ze jednak masz piękna macice i wszystko super po histero! Teraz kiedy transfer??No wczoraj to by było dopiero' dlugo'[emoji23][emoji41]
Wstrzymaj się jednak do tej soboty-wynik będzie bardziej wiarygodny niż ten, który byś robiła wczoraj[emoji1787]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
reklama
No dziś ostatni dzień biorę jeszcze nie wzielam i tak się waham ale w sumie fajnie się po tym czuje. We wtorek, czyli w dniu transferu w ogóle nie działało ale może musiało się rozkręcić? Wczoraj przez chwile było spoko ale się przespałam i przeszłoNo wczoraj to byłabyś rekordzistką
Ale to czekanie po transferze jest najgorsze za każdym razem...
Lepiej sadź te truskawki dla zabicia czasu... Ile dni możesz brać relanium? Bo blastkach mi pozwalali przez 3 dni..
mala_Mi 80
Fanka BB :)
E tam, w ramach zadośćuczynienia prześlesz tonę truskawek i będzie ci wybaczoneKuwa, ale ze mnie sprzedawczyk
Evela.6
Kurde nie wiem, jeszcze jutro mam drugie datowanie i te komórki NK w endometrium badac mi będą a wynik dopiero za 2 tyg[emoji85]Postaram się [emoji1787] widziałam kochana, ze jednak masz piękna macice i wszystko super po histero! Teraz kiedy transfer??
Jak wczoraj okazało się, że moja macica taka piękna [emoji6]to niby super ale przeszło mi przez głowę, że kolejny cykl zmarnowałam a byłam już przygotowana[emoji2368] jeśli z tym endo też wszystko bedzie'pieknie'to najszybciej czerwiec bo w majowym cyklu nie wyrobimy się czasowo.
mala_Mi 80
Dawaj dawaj, przecież nie możesz mieć mniej niż @fredka84Jak 100 sadzonek????!! Ja wczoraj kupiłam 36 i myślałam, ze może dużo....kurczę po relanium narazie nie podjade autem, ale jeszcze nie wzielam to może szybko ogarnę
mala_Mi 80
Teraz to już nie te lata ale kiedyś to nie powiem, zwinna byłam@mala_Mi 80 nie wie, bo ona on razu leci z taką pozycją
A tak to tylko u mnie po alko
I znowu się śmieję jak głupol a mój mąż patrzy jak na świrusa Dawno się nie śmiałam
motylek24
Musiałam kilka namiotów kupić, u nas otwarty sinsay i itp. kuwa dziewczyny załamka, codziennie ktoś komentuje "o pani w ciąży", wczoraj dostałam namiary na plan naprawczy mojego brzucha, wszystko trwa pół roku, dopiero potem operacja.Aaaa bo to życzenia i debata o spermuszce była . Wydało się że @Gonia0605 lubi sobie od czasu do czasu wąchnąć. Ale się twardo wypiera Ja jestem porządna i się brzydzę
A gdzie ty te ciuchy kupiłaś jak galerie zamknięte
Ja w tamtym tygodniu skończyłam obsadzać moje pierwsze poletko z truskawkami . Wyszło około 100 sadzonek, więc mam nadzieję, że będę żreć w lato
Gosia jak tam dieta, jestem na głodzie. Bardzo staram się jeść tylko dozowlone rzeczy, jest mega ciężko. Piekę chleb, do swoich pottaw dodaje mąkę typ 1850… smakuje to jak śruta ale działa! widzę na glukometrze piekne cukry.
Ps fredzia supr, fajnie jest mieć swoje owoce, ja też jadę z krzakami malin, porzeczek, brzoskwiń, borowek, kupuję a mąż sadzi. Załamka wszystko upakowal na małym poletku , oczywiście afera była jak tylko to zobaczyłam aktualnie omijamy temat naszego ogrodu hehe.
Kochane dawno mnie nie było z wiadomych przyczyn. Mam nadzieje ze nikogo nie urazi mój post. Zaraz zmykam na ciężarówki (chociaż już niestety ciężarówka nie jestem), tak na dobra sprawę to daleko mi było do ciężarówki z moim mini brzuchem.
Nie będę mogła nigdy powiedzieć ze dzień porodu był najszczęśliwszym w moim życiu bo był pełen strachu i żalu ale dzie zdecydowanie jest jeden z najpiękniejszych dni bo nareszcie zabraliśmy Marysię do domku Po dwóch długich i ciężkich miesiącach nasz skarb jest wreszcie z nami !!!
Całe 2,5 kg szczęścia i miłości.
Mi przyszło walczyć o ta ciąże a mojej córeczce od pierwszych chwil przyszło walczyć o życie, ale dziś mogę powiedzieć ze BYŁO WARTO
Gratulacje kochana, mała jest śliczna
Niech się zdrowo chowa
reklama
mala_Mi 80
Dzięki kochana, teraz za każdym razem jak spojrzę na zegar to będę myślała o bzykanku Fredki i PlackaŻe tak powiem... Bez szaleństw ta 11.05[emoji1787]Zobacz załącznik 1265251
Podziel się: