Jak 100 sadzonek????!! Ja wczoraj kupiłam 36 i myślałam, ze może dużo....kurczę po relanium narazie nie podjade autem, ale jeszcze nie wzielam to może szybko ogarnęAaaa bo to życzenia i debata o spermuszce była . Wydało się że @Gonia0605 lubi sobie od czasu do czasu wąchnąć. Ale się twardo wypiera Ja jestem porządna i się brzydzę
A gdzie ty te ciuchy kupiłaś jak galerie zamknięte
Ja w tamtym tygodniu skończyłam obsadzać moje pierwsze poletko z truskawkami . Wyszło około 100 sadzonek, więc mam nadzieję, że będę żreć w lato
reklama
@mala_Mi 80 nie wie, bo ona on razu leci z taką pozycjąNo jak to? Ledwo, ledwo... Dziwne ze się Placek zmieści, @fredka84
A tak to tylko u mnie po alko
Załączniki
Evela.6
Fanka BB :)
Że tak powiem... Bez szaleństw ta 11.05[emoji1787]Hmmm, to teraz będę rozkminiać jak to jest na 11:05 [emoji23][emoji23][emoji23]
A bo ja pomieszalam odmiany. Kupiłam wczesne, późne i powtarzające. Chcę żreć całe latoJak 100 sadzonek????!! Ja wczoraj kupiłam 36 i myślałam, ze może dużo....kurczę po relanium narazie nie podjade autem, ale jeszcze nie wzielam to może szybko ogarnę
Evela.6
To zdecydowanie musisz pić [emoji23][emoji1787] 'zainwestuj' w siebie [emoji23][emoji1787]@mala_Mi 80 nie wie, bo ona on razu leci z taką pozycją[emoji41]
A tak to tylko u mnie po alko [emoji41]
Ja pierdziulęTo zdecydowanie musisz pić [emoji23][emoji1787] 'zainwestuj' w siebie [emoji23][emoji1787]
Evela.6
O super[emoji123]Ja już drugi dzień po transferze [emoji56] wzielam dwa maluchy trzy dniowe, tzn. rozmrażają je dzień wcześniej i podali w czwartym dniu- jeden był już wczesna blastka jedynaczka, a drugi kompaktujacy narazie od wtorku jestem na relanium ( pierwszy raz to brałam) i dopiero zaczyna na mnie działać [emoji28] wczoraj przez chwile się spocilam z nerwow bo gdzieś mi się zapodziało ale znalazłam
Kiedy betę sprawdzasz? [emoji2956]
Myśle o sobocie, to będzie 11 dzień po transferze. Myślałam, ze lekarz mi karze czekać 14 dni bo w Novum raczej dłużej czekają a on mnie zaskoczył - powiedział, ze 10-11 dni po można robić. Ja chce tym razem czekać jak najdłużej chociaż myślałam, ze już wczoraj pójdęO super[emoji123]
Kiedy betę sprawdzasz? [emoji2956]
Evela.6
No wczoraj to by było dopiero' dlugo'[emoji23][emoji41]
Wstrzymaj się jednak do tej soboty-wynik będzie bardziej wiarygodny niż ten, który byś robiła wczoraj[emoji1787]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Wstrzymaj się jednak do tej soboty-wynik będzie bardziej wiarygodny niż ten, który byś robiła wczoraj[emoji1787]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Myśle o sobocie, to będzie 11 dzień po transferze. Myślałam, ze lekarz mi karze czekać 14 dni bo w Novum raczej dłużej czekają a on mnie zaskoczył - powiedział, ze 10-11 dni po można robić. Ja chce tym razem czekać jak najdłużej chociaż myślałam, ze już wczoraj pójdę [emoji12][emoji1787]
reklama
Gonia0605
No wczoraj to byłabyś rekordzistkąMyśle o sobocie, to będzie 11 dzień po transferze. Myślałam, ze lekarz mi karze czekać 14 dni bo w Novum raczej dłużej czekają a on mnie zaskoczył - powiedział, ze 10-11 dni po można robić. Ja chce tym razem czekać jak najdłużej chociaż myślałam, ze już wczoraj pójdę
Ale to czekanie po transferze jest najgorsze za każdym razem...
Lepiej sadź te truskawki dla zabicia czasu... Ile dni możesz brać relanium? Bo blastkach mi pozwalali przez 3 dni..
Podziel się: