Bardzo mi przykro.Nie mam slow...Moja beta <0.10
Czułam to
reklama
Kuffa ;(Moja beta <0.10
Czułam to
No ja pierdziele tak mi przykro.. Nie znam Twojej historii, ale wydaje mi się, że przyczyna nie tkwi w zarodkach, bo teraz miałaś piękną blastusie tylko w endometrium, w samej implantacjiMoja beta <0.10
Czułam to
Aduś16
Fanka BB :)
O nie !!!!!!!!!Moja beta <0.10
Czułam to
Jeju trzymaj się kochana, tak bardzo mi przykro...Moja beta <0.10
Czułam to
JestemMama!
Bardzo mi przykro kochana, nawet nie wiem co napisać. TuleMoja beta <0.10
Czułam to
miętowa25
dzięki! Ja 31 lat w marcu skończyłam a stymulację zaczynam od wtorku, to nie wiem czy sens przez te 3 dni cos brac... zapytam na wizycie gin jak będzie przypisywać leki do stymulacji czy warto coś dołożyć.W internecie znajdziesz dokładny opis bo ja nie umiem tłumaczyć .
Ja mam 40 lat więc brałam trochę więcej suplementów niż młode dziewczyny, żeby przede wszystkim poprawić jakość komórek.
Ale podczas stymulacji brałam już tylko folik, vit D i chyba magnez, bo bałam się czy leki i suplementy nie stworzą mieszanki wybuchowej.
Koenzym Q10 nie tylko przeciwko starzeniu skóry - Parens
Koenzym Q10 (inaczej ubichinon) większości kobiet kojarzy się ze składnikiem kremów przeciwzmarszczkowych. Wiemy, że jest antyoksydantem, wspomaga leczenie niewydolności krążenia, miażdżycy i posiada właściwości antynowotworowe. Okazuje się, jednak, że koenzym Q10 może mieć też istotne znaczenie...parens.plL-karnityna – co to za związek i jak działa? Kiedy sięgnąć po preparaty z karnityną?
L-karnityna – na co pomoże? Kiedy i jak ją suplementować? Jak działa karnityna? Dowiedz się więcej na DOZ.plwww.doz.pl
miętowa25
w trakcie stymulacji tez to brałaś wszystko?Mój doktor zalecił mi: d2 2 tyś jednostek, prenatal uno, kwas foliowy 0,8, lkarnityna 1500mg i q10 100mg x2 --> te dwie ostatnie pozycje na poprawę komórek jajowych
Strasznie mi przykro, kochana chyba musisz zmienić lekarza, któremu bardziej będzie zależało, na tym żeby się udało. Trudne to bardzo,tyle waszych poświęceń na marne...ale wiem że jeszcze zawalczyszMoja beta <0.10
Czułam to
reklama
Evela.6
[emoji24] Bardzo, bardzo mi przykro...Moja beta Czułam to
Nie tak miało być! Ściskam Cię mocno [emoji3590]
Podziel się: