reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W ciąży bym się nie szczepiła, po prostu mam takie zdanie. Natomiast dziecko jak najbardziej szczepię, swoim tempem. Mamy pewne zaległości. Nie szczepię na rota ani meninkokoki. Resztę ogarniamy, ostatnio była ospa. Starszak ma przerwane szczepienia, po szczepieniu 5w1 objawy neurologiczne, mamy odroczenia od pediatry.

No właśnie z ta pappą to różnie bywa słyszałam , ale wtedy po prostu zrobię właśnie nifty albo coś co z bliźniakami można zrobić ( nie pamietam właśnie które można).
Ja nastawiałam się na nifty, ale w mojej przychodni najbardziej polecają harmony, wiec na to się zdecydowałam. Wydaje mi się, że w harmony można bliźniaki też

W ciąży bym się nie szczepiła, po prostu mam takie zdanie. Natomiast dziecko jak najbardziej szczepię, swoim tempem. Mamy pewne zaległości. Nie szczepię na rota ani meninkokoki. Resztę ogarniamy, ostatnio była ospa. Starszak ma przerwane szczepienia, po szczepieniu 5w1 objawy neurologiczne, mamy odroczenia od pediatry.
Jakie objawy?

reklama
Do góry