Ruda08
Fanka BB :)
Dziękuje kochana, Ty zawsze wszystko wiesz najlepiejBo siedzi w domu. Kiedys pojdzie miedzy dzieci... A przynajmniej tak zakladam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje kochana, Ty zawsze wszystko wiesz najlepiejBo siedzi w domu. Kiedys pojdzie miedzy dzieci... A przynajmniej tak zakladam.
no moja też tak powiedziała, ale jakoś mam opory ale jak się rozpakuje to jak najbardziej i przeciwciała liczę, że kp się uda przekazać.A propos szczepień na COVID: moja lekarka powiedziała ze już od 2 trymestru należy się zaszczepić i kompletnie nie bać
Nie ma za co. Staram sie [emoji1787]Dziękuje kochana, Ty zawsze wszystko wiesz najlepiej [emoji16]
Ja nastawiałam się na nifty, ale w mojej przychodni najbardziej polecają harmony, wiec na to się zdecydowałam. Wydaje mi się, że w harmony można bliźniaki teżNo właśnie z ta pappą to różnie bywa słyszałam , ale wtedy po prostu zrobię właśnie nifty albo coś co z bliźniakami można zrobić ( nie pamietam właśnie które można).
Juz mam, napisalam do koordynatorki i mi wysłałaNo hej, ja jestem też pacjentką naszego doktorka ale nie mam maila. Wyślij mu smsa i poproś żeby Ci napisał..na pewno nie będzie zły, on jest spoko
Wróć dopiero o 18:00. Już byłam po wynik ale niestety jeszcze nie było a nie mają online bo to lab przy przychodni@mala_Mi 80 cały czas myślę o Tobie, twoich wynikach i odświeżam...
Nosz... ok rozpoczne odświeżanie od 18Wróć dopiero o 18:00. Już byłam po wynik ale niestety jeszcze nie było a nie mają online bo to lab przy przychodni
Jakie objawy?W ciąży bym się nie szczepiła, po prostu mam takie zdanie. Natomiast dziecko jak najbardziej szczepię, swoim tempem. Mamy pewne zaległości. Nie szczepię na rota ani meninkokoki. Resztę ogarniamy, ostatnio była ospa. Starszak ma przerwane szczepienia, po szczepieniu 5w1 objawy neurologiczne, mamy odroczenia od pediatry.