reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kropus jest za maly zeby juz kopac🤣,mysle ze to dobry znak,ze nic nie czujesz .Ja tez nigdy nic...i widzisz sama🥰.Trzymam wielkie kciuki i szczesliwe zakonczenie tej historii.😘😘😘😘😘😘
Dziękuję kochana 😘
Właśnie wczoraj płakałam do męża, że tak bardzo bym chciała żeby mnie kopnął albo chociaż ugryzł 😂😂😂

reklama
Wiecie co, nie wiem czy los się w końcu do mnie usmiecha, czy tam z góry ktoś czuwa nad nami (moje Babcie, ciocie, dziadkowie, braciszek i wujkowie) czy po prostu stał się cud,ale kolejne badania przyszły 🤩🤩🤩🤩 jeszcze w poniedziałek czekałam Na 7 wyników... Dzis jest środa i czekam na ostatni 🤩🤩🤩🤩 dziś dzwonię do hematologa i umawiam teleporade 😍😍😍 mam nadzieję że zrobi mi bez tego jednego... Chodz mam nadzieję że ten ostatni przyjdzie do piątku. Jeszcze ostatnio, tydzień temu mówiłam ze ten rok należy do mnie i co jak na razie się sprawdza 🤩🤩🤩🤩 mam nadzieję że tak zostanie ( niby na wyniki powinnam czekać 21 dni roboczych... Ten ostatni 35 dni roboczych a już są 🤩🤩🤩🤩) chyba mogę powiedzieć że tym razem jestem szczęściara, pierwszy raz w życiu 😍😍😍😍 los się do mnie usmiecha ❤️❤️❤️❤️❤️

Wiecie co, nie wiem czy los się w końcu do mnie usmiecha, czy tam z góry ktoś czuwa nad nami (moje Babcie, ciocie, dziadkowie, braciszek i wujkowie) czy po prostu stał się cud,ale kolejne badania przyszły 🤩🤩🤩🤩 jeszcze w poniedziałek czekałam Na 7 wyników... Dzis jest środa i czekam na ostatni 🤩🤩🤩🤩 dziś dzwonię do hematologa i umawiam teleporade 😍😍😍 mam nadzieję że zrobi mi bez tego jednego... Chodz mam nadzieję że ten ostatni przyjdzie do piątku. Jeszcze ostatnio, tydzień temu mówiłam ze ten rok należy do mnie i co jak na razie się sprawdza 🤩🤩🤩🤩 mam nadzieję że tak zostanie ( niby na wyniki powinnam czekać 21 dni roboczych... Ten ostatni 35 dni roboczych a już są 🤩🤩🤩🤩) chyba mogę powiedzieć że tym razem jestem szczęściara, pierwszy raz w życiu 😍😍😍😍 los się do mnie usmiecha ❤️❤️❤️❤️❤️
Super, wszystko się pięknie układa. Oby tak dalej ✊

Dziękuję że pytasz 😊
Idę w piątek ale boję się jak cholera. To będzie już 7 dtp. Kompletnie nic nie czuję, wiem że tak może być ale chciałabym chociaż poczuć jakieś ukłucie czy cokolwiek, jakikolwiek znak od kropka 🙏
@Aduś16 a ty jak się czujesz? Ruszasz się troszeczkę czy jeszcze się boisz?
To będę z Toba myślami w piątek od rana ! Brakiem objawów się nie przejmuj bo to nic nie znaczy.
Nadal leżę, boje się wstawać mimo iż od zeszłego tygodnia nawet nie plamie. Już 5.5 tygodnia od krwawienia i takiego leżenia plackiem, odczuwam coraz więcej skutków ubocznym leżenia, negatywnych oczywiście... Jutro mam połówkowe, sprawdza krwiaka i szyjkę przy okazji ale nie liczę na cuda że nagle po tygodniu zniknie..
Powodzenia w piątek 😘

Hej. Przepraszam, że tak z doskoku, ale mam pytanko.
Czy do badania Wr, Hbs, Anty Hbc, HIV, HCV, cytomegalii należy być na czczo? :) Dzięki!

Kochana też biorę prolutex i też mnie boli brzuch po zastrzyku przez jakieś 12h.
Kup sobie w aptece ( ciężko dostać) strzykawki insulinowe 1ml koniecznie takie pakowane osobno ze sciaganą igłą żółtą 0.3x13 mm albo czerwoną 0.33x13mm i do tego strzykawki 2ml. Plus igły te duże do nabierania płynu z fiolki.
Igłę bierzesz z pierwszego zestawu i nakładasz na strzykawkę 2ml i powolusieńku podajesz. Nie ma siniaków a i ból po podaniu znaczenie mniejszy niż po tych igłach 0.4 które jako najmniejsze można kupić osobno.
Ja robię zastrzyk na noc, zawsze z jednej strony żeby spać na drugiej.
Ja nie wiedziałam, ze są isulinówki z oddzielną igła, ale wyczytałam, ze najlepiej wbić igłę na całą głębokość i bardzo powoli wstrzykiwać wyciągając ja przy tym delikatnie, wtedy płyn rozkłada sie na większej powierzchni. Rezcywiscie nie bolało mnie wtedy wcale.

Ok. Dziękuję. Tylko widać Tobie rósł a mi spada. Ciekawe może ten prolutex pomoze. Biorę 2xdziennie. Tzn mam zapisane ale od wczoraj zrobiłam tylko 2.zastrzyki bo mam takie delikatne ciało, że mnie boli tak, że ku*** no nie mogę brzucha dotknąć. Nie wiem jak się jutro rano wkłuję. Crinone pomagał? To w formie żelu?
Crinone to aplicator z żelem.
Prolutex zdecydowanie bardziej podniesie ...
A 2x dziennie to powinnaś mieć wysoko

reklama
Do góry