reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kropus jest za maly zeby juz kopac🤣,mysle ze to dobry znak,ze nic nie czujesz .Ja tez nigdy nic...i widzisz sama🥰.Trzymam wielkie kciuki i szczesliwe zakonczenie tej historii.😘😘😘😘😘😘
Dziękuję kochana 😘
Właśnie wczoraj płakałam do męża, że tak bardzo bym chciała żeby mnie kopnął albo chociaż ugryzł 😂😂😂

reklama
Wiecie co, nie wiem czy los się w końcu do mnie usmiecha, czy tam z góry ktoś czuwa nad nami (moje Babcie, ciocie, dziadkowie, braciszek i wujkowie) czy po prostu stał się cud,ale kolejne badania przyszły 🤩🤩🤩🤩 jeszcze w poniedziałek czekałam Na 7 wyników... Dzis jest środa i czekam na ostatni 🤩🤩🤩🤩 dziś dzwonię do hematologa i umawiam teleporade 😍😍😍 mam nadzieję że zrobi mi bez tego jednego... Chodz mam nadzieję że ten ostatni przyjdzie do piątku. Jeszcze ostatnio, tydzień temu mówiłam ze ten rok należy do mnie i co jak na razie się sprawdza 🤩🤩🤩🤩 mam nadzieję że tak zostanie ( niby na wyniki powinnam czekać 21 dni roboczych... Ten ostatni 35 dni roboczych a już są 🤩🤩🤩🤩) chyba mogę powiedzieć że tym razem jestem szczęściara, pierwszy raz w życiu 😍😍😍😍 los się do mnie usmiecha ❤️❤️❤️❤️❤️

Wiecie co, nie wiem czy los się w końcu do mnie usmiecha, czy tam z góry ktoś czuwa nad nami (moje Babcie, ciocie, dziadkowie, braciszek i wujkowie) czy po prostu stał się cud,ale kolejne badania przyszły 🤩🤩🤩🤩 jeszcze w poniedziałek czekałam Na 7 wyników... Dzis jest środa i czekam na ostatni 🤩🤩🤩🤩 dziś dzwonię do hematologa i umawiam teleporade 😍😍😍 mam nadzieję że zrobi mi bez tego jednego... Chodz mam nadzieję że ten ostatni przyjdzie do piątku. Jeszcze ostatnio, tydzień temu mówiłam ze ten rok należy do mnie i co jak na razie się sprawdza 🤩🤩🤩🤩 mam nadzieję że tak zostanie ( niby na wyniki powinnam czekać 21 dni roboczych... Ten ostatni 35 dni roboczych a już są 🤩🤩🤩🤩) chyba mogę powiedzieć że tym razem jestem szczęściara, pierwszy raz w życiu 😍😍😍😍 los się do mnie usmiecha ❤️❤️❤️❤️❤️
Super, wszystko się pięknie układa. Oby tak dalej ✊

Dziękuję że pytasz 😊
Idę w piątek ale boję się jak cholera. To będzie już 7 dtp. Kompletnie nic nie czuję, wiem że tak może być ale chciałabym chociaż poczuć jakieś ukłucie czy cokolwiek, jakikolwiek znak od kropka 🙏
@Aduś16 a ty jak się czujesz? Ruszasz się troszeczkę czy jeszcze się boisz?
To będę z Toba myślami w piątek od rana ! Brakiem objawów się nie przejmuj bo to nic nie znaczy.
Nadal leżę, boje się wstawać mimo iż od zeszłego tygodnia nawet nie plamie. Już 5.5 tygodnia od krwawienia i takiego leżenia plackiem, odczuwam coraz więcej skutków ubocznym leżenia, negatywnych oczywiście... Jutro mam połówkowe, sprawdza krwiaka i szyjkę przy okazji ale nie liczę na cuda że nagle po tygodniu zniknie..
Powodzenia w piątek 😘

Hej. Przepraszam, że tak z doskoku, ale mam pytanko.
Czy do badania Wr, Hbs, Anty Hbc, HIV, HCV, cytomegalii należy być na czczo? :) Dzięki!

Kochana też biorę prolutex i też mnie boli brzuch po zastrzyku przez jakieś 12h.
Kup sobie w aptece ( ciężko dostać) strzykawki insulinowe 1ml koniecznie takie pakowane osobno ze sciaganą igłą żółtą 0.3x13 mm albo czerwoną 0.33x13mm i do tego strzykawki 2ml. Plus igły te duże do nabierania płynu z fiolki.
Igłę bierzesz z pierwszego zestawu i nakładasz na strzykawkę 2ml i powolusieńku podajesz. Nie ma siniaków a i ból po podaniu znaczenie mniejszy niż po tych igłach 0.4 które jako najmniejsze można kupić osobno.
Ja robię zastrzyk na noc, zawsze z jednej strony żeby spać na drugiej.
Ja nie wiedziałam, ze są isulinówki z oddzielną igła, ale wyczytałam, ze najlepiej wbić igłę na całą głębokość i bardzo powoli wstrzykiwać wyciągając ja przy tym delikatnie, wtedy płyn rozkłada sie na większej powierzchni. Rezcywiscie nie bolało mnie wtedy wcale.

Ok. Dziękuję. Tylko widać Tobie rósł a mi spada. Ciekawe może ten prolutex pomoze. Biorę 2xdziennie. Tzn mam zapisane ale od wczoraj zrobiłam tylko 2.zastrzyki bo mam takie delikatne ciało, że mnie boli tak, że ku*** no nie mogę brzucha dotknąć. Nie wiem jak się jutro rano wkłuję. Crinone pomagał? To w formie żelu?
Crinone to aplicator z żelem.
Prolutex zdecydowanie bardziej podniesie ...
A 2x dziennie to powinnaś mieć wysoko

reklama
Do góry