reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie po nieudanych podejsciach od 3 do 5 dni przychodziła. Po biochemicznej beta musi spaść do 0, żeby miesiączka przyszła, może potrwać trochę dłużej
Tak ale w moim przypadku beta spadla w mig 😔
Normalnie miałam wrażenie że moje ciało nie może funkcjonować z ciąża ...jak poroniłam organizm zmienił się o 360 stopni na plus
Coś mu jednak przeszkadzało😔 ...dziwne uczucie a w ciąży wiedziałam że jestem bez badania bety

reklama
Normalnie miałam wrażenie że moje ciało nie może funkcjonować z ciąża ...jak poroniłam organizm zmienił się o 360 stopni na plus
Coś mu jednak przeszkadzało😔 ...dziwne uczucie a w ciąży wiedziałam że jestem bez badania bety
Po poronieniu to zupełnie inna historia. Włosy zaczęły wypadać, skóra zrobiła się szara, sucha. Przez parę miesięcy organizm dochodził do siebie

Udało ci się po biochemicznej zajść w ciążę ?Który raz ?
Za pierwszym zaszłam w ciążę ale poronilam, za czwartym była biochemiczna. Po siedmiu nieudanych transferach zmieniłam klinikę. I tu za pierwszym razem się udało. Jestem 13 dpt. Mam nadzieję że tym razem wszystko skończy się szczęśliwie😍

Witam się z wszystkimi :) dołączam i chętnie poczytam Wasze doświadczenia (a muszę sporo nadrobić)- o sobie.. lat 32, 1 procedura w grudniu zarodek podany w 3dobie-niepwodzenie, został mi się jeszcze jeden ale czekam 3 miesiące od zaszczepienia i spróbujemy:) Ogólnie jestem 2 lata po nowotowrze szyjki ostatecznie uciętej i chemioterapii z 2 dorodnymi mięśniakami obecnie....
Witamy 😊
Doświadczeń tu mamy mnóstwo, dziewczyny są bardzo kochane i pomocne w każdej dziedzinie życia 😉 Gdzie się leczysz?

reklama
Dosłownie to dziwne ale ja też się czuje źle w tej całej ciąży chociaż to dopiero 25dpt. No inaczej. Nie wiem czy dla wszystkich kobiet to takie trudne i męczące ? Być może każda inaczej to odczuwa i wcale to nic nie znaczy a może organizm nie był gotowy ?

Do góry