reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam się z wszystkimi :) dołączam i chętnie poczytam Wasze doświadczenia (a muszę sporo nadrobić)- o sobie.. lat 32, 1 procedura w grudniu zarodek podany w 3dobie-niepwodzenie, został mi się jeszcze jeden ale czekam 3 miesiące od zaszczepienia i spróbujemy:) Ogólnie jestem 2 lata po nowotowrze szyjki ostatecznie uciętej i chemioterapii z 2 dorodnymi mięśniakami obecnie....
Witaj😉
Gdzie się leczysz ? Jakiej jakości masz zarodki ?

reklama
Chociaż tyle dobrego... Aczkolwiek nie wiem czy nie wolałabym zobaczyć 0,przynjamniej nie robiłabym sobie nadziei... A z drugiej strony, pierwszy raz od 4 lat zobaczmy 2 kreski na teście i pozytywna betę to było nie do opisania...
Ale już było blisko, ta beta ruszyła! Czyli implantacja się jakby zaczęła, to dobry znak.

Mamy jeden 4AB..nie wiem czy powinnam wykonać jeszcze jakieś badania, czy w tym cyklu podchodzić czy może za miesiąc...
Mamy jeden 4AB..nie wiem czy powinnam wykonać jeszcze jakieś badania, czy w tym cyklu podchodzić czy może za miesiąc...
Wszystko zależy od tego jak się czujesz. Jeżeli masz siłę walcz i podejdź do kolejnego transferu od razu, jeżeli potrzebujesz odpocząć to słuchaj organizmu. W złym stanie i tak ciężko będzie ci działać. Czasami starczy jeden cykl przerwy żebyś doszła do siebie. Trzymam za Ciebie kciuki✊

reklama
cześć laski, ja właśnie próbuję się ocknąć po punkcji, jestem trochę zmartwiona bo podczas wizyt kontrolnych lekarz był mega zadowolony , że te jajka rosną jak szalone a dziś troszkę mu mina zrzędła bo z 10 pobranych tylko 4 nadawały się do czegokolwiek, sttrasznie się martwie że to malutko ... :(
Ja miałam ostatnio 3. I 3 zarodki . Dwa dobre i jeden słabszy troszkę.

Do góry