reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja od dnia transferu miałam 4 razy tak silna migrenę, że aż wybudzała mnie nocy... A tą sobotę i niedzielę to już całkiem fatalnie... Ale może to wynik stresu nie wiem...
Dosłownie to dziwne ale ja też się czuje źle w tej całej ciąży chociaż to dopiero 25dpt. No inaczej. Nie wiem czy dla wszystkich kobiet to takie trudne i męczące ? Być może każda inaczej to odczuwa i wcale to nic nie znaczy a może organizm nie był gotowy ?

Jak ci odejmowali progesteron? Ile miałaś? Ja jestem w 24dpt i mi wyszedl wynik 12,2 a biorę 3x4 dopochwowo luteinę, 3x4 doustnie oraz 3x1 duphaston. Jeszcze prolutex dziś dostałam receptę.
W dzień transferu 15.09 prog
Godzinę po podaniu prolutex był ponad 60
6dpt 28.6
8 dpt 15.03 - dodali 1 crinone
10 dpt 20
27 dpt - serce progesteron 35 - 1 tabletka utrogestan
30 dpt prog 30 - kolejna tabletka utrogestan
40 dpt progesteron 47 16189435911747101810000018081329.jpg

Dosłownie to dziwne ale ja też się czuje źle w tej całej ciąży chociaż to dopiero 25dpt. No inaczej. Nie wiem czy dla wszystkich kobiet to takie trudne i męczące ? Być może każda inaczej to odczuwa i wcale to nic nie znaczy a może organizm nie był gotowy ?
U mnie był tragiczny ból krzyża coś okropnego

Ja pierdziulę dziewczyny [emoji3590]. Musiałam doczytać wasze cudowne posty w domu na spokojnie, bo w pracy, łezka w oku się kręciła[emoji24][emoji4][emoji12]. I nie jestem na żadnych tabsach, jakby co, więc się tak łatwo nie wzruszam [emoji41]. Jesteście po prostu kochane i dziękuję wam za tak miłe słowa[emoji3590]. Będę was informować jak "czerwona sucz" się pojawi i zacznę działać [emoji3590].
Fredzia Ty wiesz że my Cię kochamy [emoji3590]

A wiesz może jak lekarze patrzą na ciążę biochemiczną? Gdzieś to zapisują? Czy jakby się nie wydarzyło?
Ja mialam teraz biochemiczna, lekarz to na pewno zapisał i na dodatek skierował na dodatkowe badania... I jak on to powoedzial 2 razy ciaza była po 3 transferach więc jest dobrze, teraz pytanie czemu się nie utrzymuje... Dlatego te badania

reklama
W dzień transferu 15.09 prog
Godzinę po podaniu prolutex był ponad 60
6dpt 28.6
8 dpt 15.03 - dodali 1 crinone
10 dpt 20
27 dpt - serce progesteron 35 - 1 tabletka utrogestan
30 dpt prog 30 - kolejna tabletka utrogestan
40 dpt progesteron 47 Zobacz załącznik 1262337
Ok. Dziękuję. Tylko widać Tobie rósł a mi spada. Ciekawe może ten prolutex pomoze. Biorę 2xdziennie. Tzn mam zapisane ale od wczoraj zrobiłam tylko 2.zastrzyki bo mam takie delikatne ciało, że mnie boli tak, że ku*** no nie mogę brzucha dotknąć. Nie wiem jak się jutro rano wkłuję. Crinone pomagał? To w formie żelu?

Do góry