@fredka84 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Tak do Invimed,ale mamy problem,bo nie wiem ,jak załatwić transport nasienia mrożonego,ni wiem kto sie tym zajmuje.Hej Kochanie jednak przenosisz? Gdzie do POznania -iNVI.. =MED? pOZDRAWIAM
Evela.6
Fanka BB :)
A jak się czujesz? Ja dostałam okres po 11 dniach po punkcji.Hej Dziewczyny dawno mnie nie było ale chciałam przed transferem przewietrzyć głowę, niestety odroczony na następny cykl ponieważ złapałam covida[emoji31] ale mam pytanie : Czy po punkcji spóźniała się Wam @ mi już tydzień i zastanawiam się co jest [emoji848]
@fredka84 @Brakujemiwiary i @Gonia0605 co u was słychać? [emoji8][emoji3590][emoji3590]
nieagatka
Áaaaaaaa!@fredka84 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opowiadaj co u Cie?!?!?
Super. Daj zdjęcieWitajcie kochane
Ja w koncu zobaczylam mojego kropka z bijacym serduszkiem
Który dpt ?
Pchełka216
podobnie jak naturalnie, tylko uwzględnia się datę transferu i wiek zarodka. Tutaj masz kalkulator - liczy też ciążę z IV, tylko wystarczy podać datę transferu i wiek zarodka Link do: Kalkulator Porodu | Oblicz termin porodu | dr Marian Malinowski | dr n. med. Marian MalinowskiDziewczyny, jak liczy się tygodnie ciąży po transferze?
reklama
Podziel się: