reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak bardzo czekałam na swoją pierwszą wizytę w nowej klinice, czwartek był już tak blisko ale oczywiście mi ją przekładają [emoji36][emoji36][emoji36] Jak bym chciała iść do lekarza którego sobie wybrałam to termin za trzy tygodnie no normalnie masakra [emoji36][emoji36][emoji36] Jeszcze tam nawet nie byłam a już mnie zaczynają denerwować chyba to dobrze nie wróży [emoji23][emoji23][emoji23] Wizyta przesunięta na 27.04
a gdzie jeździsz ?

Witaj Kochana!😍
Dwa lata praktycznie przerwy od ostatniego ivf
Nieudane zapomniane
W tym czasie porobilam wiele badań na własna rękę i przez zupełny przypadek załapaliśmy się z mężem na dofinansowanie 😁🤗
Wiec stwierdziliśmy ze może to znak 😁🤗
Złożyliśmy papiery i zadzwonili po dwóch dniach więc aż grzech było nie spróbować 😁
Jesteśmy po pierwszej wizycie ,kolejna 27 kwietnia i myśle ze w czerwcu będziemy transferować 🙃
W klinice byli w szoku ze tyle badań mamy porobionych ale starałam się przez ten czas przygotować jak najbardziej się da ... w głębi liczyłam na naturalny cud po laparoskopii ale tak się nie stało wiec medycyna musi nam pomóc❤️
A co u Ciebie? Bo ja nie jestem w stanie prześledzić wszystkich stron praktycznie z tak długiego okresu czasu 😁
😘😘😘

podpytaj w Invimedzie jak to
Zrobić 👍
I witamy na pokładzie Invimedu
Ja tez rzuciłam
Szczecin 😁
Witaj kochana,pytałam w Invimed dzisiaj,powiedziano mi,że muszę znaleźć w takim razie transport,a w Szczecinie mogą mi tylko przygotować do transportu,ale nie zajmują się transportem.A czy sami mozemy przetransportować te nasienie zamrożone?W tym pojemniku z ciekłym azotem?Czy ktoś z was sam przewoził?
Witaj Kochana!😍
Dwa lata praktycznie przerwy od ostatniego ivf
Nieudane zapomniane
W tym czasie porobilam wiele badań na własna rękę i przez zupełny przypadek załapaliśmy się z mężem na dofinansowanie 😁🤗
Wiec stwierdziliśmy ze może to znak 😁🤗
Złożyliśmy papiery i zadzwonili po dwóch dniach więc aż grzech było nie spróbować 😁
Jesteśmy po pierwszej wizycie ,kolejna 27 kwietnia i myśle ze w czerwcu będziemy transferować 🙃
W klinice byli w szoku ze tyle badań mamy porobionych ale starałam się przez ten czas przygotować jak najbardziej się da ... w głębi liczyłam na naturalny cud po laparoskopii ale tak się nie stało wiec medycyna musi nam pomóc❤️
A co u Ciebie? Bo ja nie jestem w stanie prześledzić wszystkich stron praktycznie z tak długiego okresu czasu 😁
😘😘😘
Aty kochana też Poznań?

reklama
Witaj kochana,pytałam w Invimed dzisiaj,powiedziano mi,że muszę znaleźć w takim razie transport,a w Szczecinie mogą mi tylko przygotować do transportu,ale nie zajmują się transportem.A czy sami mozemy przetransportować te nasienie zamrożone?W tym pojemniku z ciekłym azotem?Czy ktoś z was sam przewoził?

Aty kochana też Poznań?
ja tez Poznań i tez Invimed
My w Szczecinie byliśmy ale nie udało się a zarodków żadnych nie mamy wiec zaczynamy od zera 😏
A z tym transportem to ja nie wiem 😟
Ale pytaj dziewczyn na bank któraś przenosiła i wskakuj na forum Invimed Poznań w OvuFriend 😉

Do góry