reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jest pęcherzyk.
I jakaś malutka kropka w środku.

Załączniki

• 20210412_165832.jpg
    20210412_165832.jpg
    592,4 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Kochane moje mam pytanie kiedy poszlyscie na zwolnienie lekarskie jak sie okazalo ze jestescie w ciąży?
W pierwszej ciąży poszłam odrazu po pozytywnej becie w 6dpt. Tylko na bóle brzucha itp.. bo miałam objawy inne po stymulacji. A potem przeskoczyłam na ciążowe od usg. W drugiej ciąży powiedziałam w pracy wcześnie, ale pracowałam. Nie skończyłam 11tc dostałam krwawienia i dostałam L4 leżące.

Pieknie ! Na serduszko wczesnie wiec się nie stresuj. Kiedy powtórka usg?
Dopiero za 10 dni ;(.
Jak tu nie zwariować, ale mam pakiet w pracy jak znajdę jakiegoś dobrego lekarza to może się wcześniej w biję na wizytę.
Na chwilę obecną jeszcze chodzę do pracy tam też cuda na kiju muszę jakoś opanować stres ;)

Gorące kompiele, wysiłek fizyczny intensywny, sex a w ostateczności można proga na tydzień włączyć i odstawić to powinna przyjść.. A badalas prolaktyne po karmieniu? Moze tu leży przyczyna... Ja okres dostalam jak jeszcze karmiłam jak maly 7 miesięcy miał, a karmiłam do 2 lat wiec można karmić i miec okres
Podchodzicie na Islandii czy w Polsce ?
Nic nie badałam, tutaj bez skierowania nic nie zrobię 😑
To ja chyba uderzę w ten progesteron. A ile myślisz brać dziennie tego duphastonu ?
Tutaj będziemy podchodzić, teraz latać to średni pomysł. Kwarantanny, testy i córcia na pokładzie ☺️

reklama
Nic nie badałam, tutaj bez skierowania nic nie zrobię 😑
To ja chyba uderzę w ten progesteron. A ile myślisz brać dziennie tego duphastonu ?
Tutaj będziemy podchodzić, teraz latać to średni pomysł. Kwarantanny, testy i córcia na pokładzie ☺️
Kurcze ile go nie wiem luteiny dopochwowej mozna by 2 x 100 ale duphaston to syntetyczny składnik wiec nie wiem jaki zamiennik szczerze... może któraś z dziewczyn wywoływała duphastonem to podpowie

Do góry