reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jest pęcherzyk.
I jakaś malutka kropka w środku.

Załączniki

• 20210412_165832.jpg
    20210412_165832.jpg
    592,4 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Kochane moje mam pytanie kiedy poszlyscie na zwolnienie lekarskie jak sie okazalo ze jestescie w ciąży?
W pierwszej ciąży poszłam odrazu po pozytywnej becie w 6dpt. Tylko na bóle brzucha itp.. bo miałam objawy inne po stymulacji. A potem przeskoczyłam na ciążowe od usg. W drugiej ciąży powiedziałam w pracy wcześnie, ale pracowałam. Nie skończyłam 11tc dostałam krwawienia i dostałam L4 leżące.

Pieknie ! Na serduszko wczesnie wiec się nie stresuj. Kiedy powtórka usg?
Dopiero za 10 dni ;(.
Jak tu nie zwariować, ale mam pakiet w pracy jak znajdę jakiegoś dobrego lekarza to może się wcześniej w biję na wizytę.
Na chwilę obecną jeszcze chodzę do pracy tam też cuda na kiju muszę jakoś opanować stres ;)

Gorące kompiele, wysiłek fizyczny intensywny, sex a w ostateczności można proga na tydzień włączyć i odstawić to powinna przyjść.. A badalas prolaktyne po karmieniu? Moze tu leży przyczyna... Ja okres dostalam jak jeszcze karmiłam jak maly 7 miesięcy miał, a karmiłam do 2 lat wiec można karmić i miec okres
Podchodzicie na Islandii czy w Polsce ?
Nic nie badałam, tutaj bez skierowania nic nie zrobię 😑
To ja chyba uderzę w ten progesteron. A ile myślisz brać dziennie tego duphastonu ?
Tutaj będziemy podchodzić, teraz latać to średni pomysł. Kwarantanny, testy i córcia na pokładzie ☺️

reklama
Nic nie badałam, tutaj bez skierowania nic nie zrobię 😑
To ja chyba uderzę w ten progesteron. A ile myślisz brać dziennie tego duphastonu ?
Tutaj będziemy podchodzić, teraz latać to średni pomysł. Kwarantanny, testy i córcia na pokładzie ☺️
Kurcze ile go nie wiem luteiny dopochwowej mozna by 2 x 100 ale duphaston to syntetyczny składnik wiec nie wiem jaki zamiennik szczerze... może któraś z dziewczyn wywoływała duphastonem to podpowie

Do góry