reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jeśli ten transfer się nie uda z jej zaleceniami to będę szukać dalej. Może to co mi zaleca wystarczy[emoji120]Więc nie będę się dodatkowo stresować. Teraz będę się wyciszać [emoji1787][emoji41]
No jasne że jest szansa że teraz się uda jak pierwszy raz steryd Ci dadzą, piszę Ci tylko po to abyś wiedziala że oni nic pozatym i Intralipidem nie dają w Invikcie aby nie oczekiwać jakiego niewiadomo jakiego planu leczenia od Invicty. Ale skoro Ty zachodzilas i utrzymywałas do pewnego etapu to naprawdę jest szansa ze nic więcej Ci nie potrzeba. Masz racje narazie nie ma co sobie zawracać głowy planem B ;)

reklama
Ja tez mam termin wyliczony na 19.08 😊 mały kopie niesamowicie i to tak po pęcherzu 😉 Mu tez lekarz mierzy maluchy przez brzuch. Ja czuję się ok, bałam się tylko jak przechoruję wirusa. Naszczescie beż gorączki, tylko trochę osłabienie, brak powonienia i zatkany nos 😉 a ty co brałaś w czasie choroby? Bo mój rodzinny to raczej spóścił mnie na bambus 😒
Ja brałam paracetamol, miałam straszny katar to jeszcze nasivin przed snem mogłam. Witamina C duże dawki i tyle...:-( potem miałam badania z krwi morfo, próby wątrobowe itp mąż jeszcze RTG klatki piersiowej. I wszystko było ok. Tylko długo to trwało bo dowalili nam non stop kwarantannę po pozytywnym teście. Trzeba robić testy wszyscy razem, albo później przeciwciała, jak chcesz się upewnić. U nas mąż zrobił test, po paru dniach ja i przez to syn miał miesiąc kwarantannę. Mimo, ze tłumaczyliśmy, ze zaraziliśmy się w tym samym czasie, objawy tez, ale taki system jest i koniec.

@Caro♤♤♤♤ trzymam kciuki za usg 🥰✊🏻
Dziewczyny pytanie za 100 pkt jak przyspieszyć okres ? 😂 odstawiłam córkę od piersi prawie 5 tyg temu. Mam wizytę w klinice w przyszłym tygodniu i coś czuje, że będę miała ją przełożyć 😑
(Mam już przyjechać ze zrobionymi badaniami w pierwszych dniach cyklu). Może macie jakieś złote rady ? Nie ukrywam, że przeszło mi przez myśl wciągniecie duphastonu 😂

reklama
@Caro♤♤♤♤ trzymam kciuki za usg 🥰✊🏻
Dziewczyny pytanie za 100 pkt jak przyspieszyć okres ? 😂 odstawiłam córkę od piersi prawie 5 tyg temu. Mam wizytę w klinice w przyszłym tygodniu i coś czuje, że będę miała ją przełożyć 😑
(Mam już przyjechać ze zrobionymi badaniami w pierwszych dniach cyklu). Może macie jakieś złote rady ? Nie ukrywam, że przeszło mi przez myśl wciągniecie duphastonu 😂
Gorące kompiele, wysiłek fizyczny intensywny, sex a w ostateczności można proga na tydzień włączyć i odstawić to powinna przyjść.. A badalas prolaktyne po karmieniu? Moze tu leży przyczyna... Ja okres dostalam jak jeszcze karmiłam jak maly 7 miesięcy miał, a karmiłam do 2 lat wiec można karmić i miec okres
Podchodzicie na Islandii czy w Polsce ?

Do góry