Trzymam kciuki, żeby się udało maju być w dwupakuDziewczyny chyba mi już na głowę siadło bo czekam na okres jak nigdy . Jaram się jak świece na roratach i podniecam faktem ze daj Panie Boże w maju będę już w dwupaku . To mój pierwszy raz i wiem ze mogę dostać porządnie po dupie ale póki co jestem mega pozytywnie nastawiona . Tymczasem u nas dziś tak waliło słoneczkiem że po 30 min na balkonie mam opalony dekolt ramiona i twarz - łykam witaminie d gdzie się da (ostatnio miałam 29 a norma od 30) . Przesyłam wam mnóstwo siły energii i słoneczka .
reklama
Ja czekam na telefon [emoji33][emoji33][emoji33]Dziękuję za wszystkie kciuki i pozytywne myśli, właśnie dzwonili z laboratorium i powiedzieli że póki co 3 z 3 pobranych zapłodniły się i rozwijają ok, mam transfer zaplanowany na wtorek 13.04 o godz 12:00 (proszę dopiszcie do kalendarza i trzymajcie dalej kciuki) jutro mam jeszcze dzwonić do kliniki czy nic się nie zmieniło bo zawsze mogą jutro last minute robić w 3 dniu jakby nie rokowały dobrze....
PelnaNadzieji85
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki, do mnie też mają dzwonić jak idzie moim komoreczkom i czy dzis czy wtorekJa czekam na telefon [emoji33][emoji33][emoji33]
PelnaNadzieji85
Zaangażowana w BB
O której mają dzwonić?Trzymam kciuki, do mnie też mają dzwonić jak idzie moim komoreczkom i czy dzis czy wtorek
Do mnie właśnie dzwonili że oczywiście nie mogą zagwarantować ze będą do dnia 5tego się rozwijać ale póki co wyglądają dobrze, transfer dzień 5 wtorek o 12, dziewczyny jakie rady co do odżywiania? Ananas to wiem, coś jeszcze polecacie?
JestemMama!
Fanka BB :)
Jedna z dziewczyn pisała o Avocado. Ja tam pilam i jadlam ananasa... Raz się udało na chwilę (8tygoni) a drugim razem biochemiczna... Cos w tym musi byćO której mają dzwonić?
Do mnie właśnie dzwonili że oczywiście nie mogą zagwarantować ze będą do dnia 5tego się rozwijać ale póki co wyglądają dobrze, transfer dzień 5 wtorek o 12, dziewczyny jakie rady co do odżywiania? Ananas to wiem, coś jeszcze polecacie?
PelnaNadzieji85
Zaangażowana w BB
Dziękuję, lubię avokado więc to sama przyjemnośćJedna z dziewczyn pisała o Avocado. Ja tam pilam i jadlam ananasa... Raz się udało na chwilę (8tygoni) a drugim razem biochemiczna... Cos w tym musi być
Paulina_1408
Aktywna w BB
Dziewczyny przy którym razie udało Wam się zajść w ciążę? Czy któraś próbowała np 6 razy i za tym 6 czy 7 było powodzenia?
JestemMama!
Dziewczyny ale mam stresa przed jutrem Pierwszy raz jade sama do lekarza chyba się już stresuje bardziej boje się podróży niż samej wizyty chyba
reklama
motylek24
Może jakaś torbiel się przyczepiła.Mój organizm robi sobie żarty ze mnie [emoji849] 22dc a ja okres dostałam.. Normalnie cykle 31-34 dniowe... O co tu chodzi? Nie dość, że większość cyklu plamilam to dziś taka 'niespodzianka'.
Podziel się: