motylek24
Fanka BB :)
Kuwa....nie masz wyjscia. Musisz walczyć.Ja ciągle mam takie zjazdy
Dziś piekę seromakowca, jakoś mnie olsnilo że tak lubię te ciasto, a piekę je tylko na święta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kuwa....nie masz wyjscia. Musisz walczyć.Ja ciągle mam takie zjazdy
Dziś piekę seromakowca, jakoś mnie olsnilo że tak lubię te ciasto, a piekę je tylko na święta
8dpt a pierwszy mialam28.22mIU/mlW którym dniu? Jaki miałaś pierwszy?
Ja bym jeszcze raz spróbowała na swoich komórkach.Generalnie byłam pogodzona z AZ, ale cały czas mam wrażenie że jeszcze nie miałam dobrej stymulacji i jest mi ciężko. Teraz wiem, że w grę wchodzi na pewno tylko dawca i wciąż chciałabym ten podwójny trigger którego mi nie dał.
Mąż jest w pełni pogodzony, chce jak najszybciej wrócić do normalnego życia bez ivf. Ma dość.
Napisałam na priv.
Odezwę się potem, bo teraz jestem zalatana
No to nieźle jak pacjentki do fotela przywiązują, no ale prawda usługa opłacona musi być wykonanaPrzeżyłam
Chociaż ku mojemu zaskoczeniu trochę źle się czuję... Kręci mi się w głowie i mam lekkie mdłości. Już jestem w domu. Macica prawidłowa, nie było polipów, ale lekarz powiedział, że było widać dużo małych różowych punktów. Wizualnie to może wskazywać na stan zapalny. Pobrali wycinki i do dwóch tygodni czekam na wyniki.
Miałam fajne dziewczyny w sali, więc czas super szybko minął... Dwie świeżynki na pierwszej punkcji i jedna dziewczyna na histero, jak ja.
Był śmieszny anestezjolog, straszył mnie, że dla mnie ma wielki welfron do szyi , więc ja mu na to, że na jego miejscu bym uważała, bo mogę go niechcący kopnąć później... Ale powiedział że jest na to gotowy . A na sali przywiązali mi ręce, nogi i tyle z moich obietnic
SuperPowtórny wynik bety to 86.34mUI/ml chyba zaczne sie powoli cieszyć
Już widzę to tylko cieszyć się po cichu i czekać na następny wynikSuper
Który dzień po Et
Wg mnie jest bardzo dobrze. Nie martw sie. Czas na radość [emoji8]Powtórzyłam betę.
Morula 4 dobra.
31.03 - 11 dpt. 120
02.04 - 13 dpt. 231 .
Niby przyrost w normie ale beta nie szaleje. Na początku powinna lepiej przyrastać.
Ostanio z takimi wynikami było puste jajo płodowe ;(
Wiem , ale boję się pustego jaja. Strasznie niski ten przyrosy 90% co 48 h.Wg mnie jest bardzo dobrze. Nie martw sie. Czas na radość [emoji8]
Robilas w innym labie ? Stąd mogą być małe rozbieżności, ja w tej ciąży mialam wyjsciowo wysoka bete ale jeden przyrost tez był tuż poniżej 100% bo robilam w 2 labach i się niepotrzebnie martwiłam. Powtórz we wtorek ale w tym samym labie to będziesz mieć porównanie. Uważam że jest dobrzePowtórzyłam betę.
Morula 4 dobra.
31.03 - 11 dpt. 120
02.04 - 13 dpt. 231 .
Niby przyrost w normie ale beta nie szaleje. Na początku powinna lepiej przyrastać.
Ostanio z takimi wynikami było puste jajo płodowe ;(