reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@Natsnats to teraz kciukasy za to by wszystkie zapłodnione okazały się silne ✊✊✊

@Czarna1985 śliczności ❤️gratuluje 🤗🤗🤗

@Madlene83 musi być dobrze✊nie nakręcaj się 😘
@szakszuka odetchnij i walcz! Ja zrobiłam reset w głowie prawie dwuletni i teraz jestem gotowa na nowa walkę.
Choć wiem ze czas jest ważny bo młodsze nie będziemy ale reset tez czasem potrzebny 😘

reklama
jak zabrac wszystkie zarodki ?
A jak się uda za pierwszym
Razem to co wtedy z reszta ?
Chodziło mi o to, że jeżeli jesteś w dofinansowaniu, przechodzisz transfery np. dobrych zarodków, które niestety nie dają ciąże, a na końcu zostaje słaby zarodek, niezbyt dobrze rokujący, którego nie chciałabyś wziąć tylko rozpocząć nową stymulację to nie możesz.. Musisz go zabrać. Oczywiście jak zajdziesz w ciążę, a zostaną jeszcze zarodki, których nie będziesz chciała to możesz oddać do adopcji.. Mi zostały np. 2 zarodki z 6 doby 4bb i 4bc. W tym ostatnim nie pokładam żadnej nadzieji dlatego też w razie w.. biorę od razu 2!!

Nie do Invicta Gdańsk
A jeśli można wiedzieć to która twoja próba ?
Jakoś ciężko się połapać dlatego może niekiedy źle umieszczę post 😂sorry
mieliśmy jedna z dwoma zarodkami
Niestety nieudana
Ogolnie pobrane było 7 zapłodnilo się 5 a prawidłowe były tylko 2 😔
Teraz będziemy podchodzić do drugiej ale jesteśmy przed pierwsza wizyta w nowej klinice i czuje się jak swiezak bo jednak mieliśmy odpoczynek ponad 2 letni od ivf

Powiedzcie mi dziewczyny badanie na implantację to badanie KIR?
Kiedy bada się komórki NK?
Gdzie można takie badania zrobić ?
Normalnie w diagnostyce ?

mieliśmy jedna z dwoma zarodkami
Niestety nieudana
Ogolnie pobrane było 7 zapłodnilo się 5 a prawidłowe były tylko 2 😔
Teraz będziemy podchodzić do drugiej ale jesteśmy przed pierwsza wizyta w nowej klinice i czuje się jak swiezak bo jednak mieliśmy odpoczynek ponad 2 letni od ivf
A do jakiej Kliniki ? Ile masz lat jeśli można wiedzieć? Masz jakąś diagnozę ? A zarodki w jakiej dobie miałaś ? Będziesz teraz coś dodawał do transferu nowe leki badania itp
Ja też miałam dwie blastki niestety jestem 2 tygodnie po rozczarowaniu ale teraz coraz lepiej

Chodziło mi o to, że jeżeli jesteś w dofinansowaniu, przechodzisz transfery np. dobrych zarodków, które niestety nie dają ciąże, a na końcu zostaje słaby zarodek, niezbyt dobrze rokujący, którego nie chciałabyś wziąć tylko rozpocząć nową stymulację to nie możesz.. Musisz go zabrać. Oczywiście jak zajdziesz w ciążę, a zostaną jeszcze zarodki, których nie będziesz chciała to możesz oddać do adopcji.. Mi zostały np. 2 zarodki z 6 doby 4bb i 4bc. W tym ostatnim nie pokładam żadnej nadzieji dlatego też w razie w.. biorę od razu 2!!
jeśli chodzi o adopcje to mi we wcześniejszej klinice zaznaczyli ze nie bo wiek juz nie ten i nie będą super zdrowe 🙁

reklama
Do góry