reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Natsnats to teraz kciukasy za to by wszystkie zapłodnione okazały się silne ✊✊✊

@Czarna1985 śliczności ❤️gratuluje 🤗🤗🤗

@Madlene83 musi być dobrze✊nie nakręcaj się 😘
@szakszuka odetchnij i walcz! Ja zrobiłam reset w głowie prawie dwuletni i teraz jestem gotowa na nowa walkę.
Choć wiem ze czas jest ważny bo młodsze nie będziemy ale reset tez czasem potrzebny 😘

reklama
jak zabrac wszystkie zarodki ?
A jak się uda za pierwszym
Razem to co wtedy z reszta ?
Chodziło mi o to, że jeżeli jesteś w dofinansowaniu, przechodzisz transfery np. dobrych zarodków, które niestety nie dają ciąże, a na końcu zostaje słaby zarodek, niezbyt dobrze rokujący, którego nie chciałabyś wziąć tylko rozpocząć nową stymulację to nie możesz.. Musisz go zabrać. Oczywiście jak zajdziesz w ciążę, a zostaną jeszcze zarodki, których nie będziesz chciała to możesz oddać do adopcji.. Mi zostały np. 2 zarodki z 6 doby 4bb i 4bc. W tym ostatnim nie pokładam żadnej nadzieji dlatego też w razie w.. biorę od razu 2!!

Nie do Invicta Gdańsk
A jeśli można wiedzieć to która twoja próba ?
Jakoś ciężko się połapać dlatego może niekiedy źle umieszczę post 😂sorry
mieliśmy jedna z dwoma zarodkami
Niestety nieudana
Ogolnie pobrane było 7 zapłodnilo się 5 a prawidłowe były tylko 2 😔
Teraz będziemy podchodzić do drugiej ale jesteśmy przed pierwsza wizyta w nowej klinice i czuje się jak swiezak bo jednak mieliśmy odpoczynek ponad 2 letni od ivf

Powiedzcie mi dziewczyny badanie na implantację to badanie KIR?
Kiedy bada się komórki NK?
Gdzie można takie badania zrobić ?
Normalnie w diagnostyce ?

mieliśmy jedna z dwoma zarodkami
Niestety nieudana
Ogolnie pobrane było 7 zapłodnilo się 5 a prawidłowe były tylko 2 😔
Teraz będziemy podchodzić do drugiej ale jesteśmy przed pierwsza wizyta w nowej klinice i czuje się jak swiezak bo jednak mieliśmy odpoczynek ponad 2 letni od ivf
A do jakiej Kliniki ? Ile masz lat jeśli można wiedzieć? Masz jakąś diagnozę ? A zarodki w jakiej dobie miałaś ? Będziesz teraz coś dodawał do transferu nowe leki badania itp
Ja też miałam dwie blastki niestety jestem 2 tygodnie po rozczarowaniu ale teraz coraz lepiej

Chodziło mi o to, że jeżeli jesteś w dofinansowaniu, przechodzisz transfery np. dobrych zarodków, które niestety nie dają ciąże, a na końcu zostaje słaby zarodek, niezbyt dobrze rokujący, którego nie chciałabyś wziąć tylko rozpocząć nową stymulację to nie możesz.. Musisz go zabrać. Oczywiście jak zajdziesz w ciążę, a zostaną jeszcze zarodki, których nie będziesz chciała to możesz oddać do adopcji.. Mi zostały np. 2 zarodki z 6 doby 4bb i 4bc. W tym ostatnim nie pokładam żadnej nadzieji dlatego też w razie w.. biorę od razu 2!!
jeśli chodzi o adopcje to mi we wcześniejszej klinice zaznaczyli ze nie bo wiek juz nie ten i nie będą super zdrowe 🙁

reklama
Do góry