Aduś16
Fanka BB :)
A jednak gratulacje decyzji bo to już krok milowy Jak ta ciążę donoszę do końca to będę przwszczesliwa ale dla mnie ciąże to traumatyczne przeżycia i więcej sobie nie wyobrażam. Są szanse że choc jeden z nich jest prawidłowy, pierwszy był..Masz bardzo ładne zarodki. Ja mam córkę z zarodka 3AB, wiek 39 lat. U mnie został słaby zarodek 1BB, planuję jednak go zabrać, niech się dzieje co chce, męczy mnie ten temat. Powoli przygotowuje się, robię badania, już widzę sporo problemów....torbiele na jajnikach i cukier do wyrównania. Chcę wyrobić się max do lipca. Jeszcze córkę odstawić od piersi, co chyba będzie najgorszym zadaniem do wykonania.
Jak się czujesz?
Dzis równe 2 tyg od krwotoku i leżenia plackiem i mam już serdecznie dość Plamienie ustało tzn jakieś tam bezowe minimalne czasami, może z tego krwiaka.. We wtorek idę do szpitala na kontrolę a za 2 tygodnie do polskiego gina pojedziemy do Londynu. Dla mnie to jeszcze tak dluga droga przede mną... cały czas mam z tyłu głowy co złego może się jeszcze wydarzyć