Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Ja w poprzednim cyklu, gdzie tez mialam kriotransfer( nieudany) właśnie miałam badany progesteron , a teraz mi nikt nie kazał badać i nie wiem czy tak specjalnie czy zapomnieli, teraz zaczęłam brać już progesteron i dupa
reklama
Klaudusiek+
Zaciekawiona BB
Mi przy pierwszym krio kazali brać duphaston, prolutex i luteinus a teraz tylko duphaston i urogestan :/także mam bardzo małe dawki i też mnie to dziwiDzieki dziewczyny za odpowiedzi. Ja w poprzednim cyklu, gdzie tez mialam kriotransfer( nieudany) właśnie miałam badany progesteron , a teraz mi nikt nie kazał badać i nie wiem czy tak specjalnie czy zapomnieli, teraz zaczęłam brać już progesteron i dupa
G
gość2502
Gość
A ile trwa przygotowanie do kriotransferu w sensie zaczyna sie w jednym cyklu podczas, którego jest ten kriotransfer? Czy zaczyna się cyklem poprzedzającym cykl, w ktorym jest kriotransfer?Tak, bo to był warunek transferu. Między 11 a 13 dniem cyklu miałam się zgłosić ze świeżym badaniem progesteronu i jak wynik był w normie, czyli mniej niż 0.8 to w dniu 14 był dzień startowy przygotowań do kriotransferu i w ten dzień dostałam listę leków do brania...
Wściekła jestem bo tyle kasy tam się zostawia , a trzeba pilnować wszystko samemu. Ja nie wiem jak można traktować tak ludzi...Mi przy pierwszym krio kazali brać duphaston, prolutex i luteinus a teraz tylko duphaston i urogestan :/także mam bardzo małe dawki i też mnie to
Ja zawsze od 2 dc zaczynałam brać estrofem więc wszystko w 1 cyklu można ogarnąć. Oczywiście jak ma się wszystkie ważne badania.A ile trwa przygotowanie do kriotransferu w sensie zaczyna sie w jednym cyklu podczas, którego jest ten kriotransfer? Czy zaczyna się cyklem poprzedzającym cykl, w ktorym jest kriotransfer? j
JK♥️♥️
Fanka BB :)
Spokojnie ja jestem w trakcie reklamacji która wywołała burze w mojej klinice dwóch lekarzy kłóci się między sobą który miał rację najgorsze jest to że gdybym nie drążyła tematu to jak większość osób przyjęłabym ze wszystko tak miało być. A teraz mam dowód ze wcale nie miało tak być któryś cos powiedział nam źle pytanie który jedynym lekarzem którego nie muszę pilnować jest mój i o jak poszedł na urlop to co były kwiatkiWściekła jestem bo tyle kasy tam się zostawia , a trzeba pilnować wszystko samemu. Ja nie wiem jak można traktować tak ludzi...
To chyba zależy od lekarza i kliniki. U mnie na żadnym etapie nie miałam badanego progesteronu, ani przed transferem ani w trakcie ani po....Dziewczyny czy mialsycie badany progesteron podczas przygotowań do kriotrasferu? Chodzi mi jeszcze przed rozpoczęciem brania progesteronu w lekach?
Jutro zadzwonię do kliniki i niech mi powiedzą jak to powinno być. Tylko i tak już ponioslam koszta badanie na covid, nie mówiąc o psychiceSpokojnie ja jestem w trakcie reklamacji która wywołała burze w mojej klinice dwóch lekarzy kłóci się między sobą który miał rację najgorsze jest to że gdybym nie drążyła tematu to jak większość osób przyjęłabym ze wszystko tak miało być. A teraz mam dowód ze wcale nie miało tak być któryś cos powiedział nam źle pytanie który jedynym lekarzem którego nie muszę pilnować jest mój i o jak poszedł na urlop to co były kwiatki
Evela.6
Wszystko odbywa się w jednym cyklu. Ja od 2dc zaczęłam leki i jak endometrium było gotowe był transfer.A ile trwa przygotowanie do kriotransferu w sensie zaczyna sie w jednym cyklu podczas, którego jest ten kriotransfer? Czy zaczyna się cyklem poprzedzającym cykl, w ktorym jest kriotransfer?
reklama
JK♥️♥️
Ojj wiem co mówisz. Niestety. Będzie oki jeśli mialas wyciszenie estrofemem i usg przed luteina lekarz widzial po jajnikach endo itd dużo wiec spokojnie.Jutro zadzwonię do kliniki i niech mi powiedzą jak to powinno być. Tylko i tak już ponioslam koszta badanie na covid, nie mówiąc o psychice
Podziel się: