Z zaleceń po transferze to odpoczynek, dieta wysokobiałkowa, 1,5 l. wody i spokój psychicznyDziewczyny mam pytanie odnośnie zaleceń jakie dostałyście od swoich lekarzy jak możecie pozytywnie wpłynąć na powodzenie transferu czy dietą czy jakieś inne praktyki niedotyczące stosowania leków?
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Tak, niestety slabo to wróży...Kuwa . A jaka ta beta dokładnie? Zero coś tam? Kiedy robiłaś? Wczoraj?
Nie chcę być wredna czy coś, ale ja nie wierzę w żadne późne implantacje .
Jakoś zapadły mi słowa @Netiaskitchen że jak w 6dpt nie ma dwucyfrowej bety to raczej nic z tego nie będzie. Na razie to się na forum ciągle potwierdza
Ale to jest moje zdanie. Jak chcesz to zrób następnego dnia kolejna betę. Nie musisz czekać 2 dni.
Trzymaj się
@szakszuka to zależy trochę. Jak już się zna trochę swój organizm to w takim momencie można odstawiać leki bo to jak 7dpt blastki.
Nikomu nie doradzam takich gwałtownych ruchów, ale mi się zdarzało poddać w 6dpt przy becie 0.
annemarie
Dziekuje,to jak slowa uznaniaNamówiłaś mnie hehe, serio wziełam z Ciebie przykład. Widzę, że jesteś szczęsliwa, pogodzona sama ze sobą....wiesz o czym piszę. Chcę podobnie, mieć wolną głowę i nie zastanawiać się czy gdzieś moje dziecko jest, czy jest szczęsliwe i takie tam głupoty. Dziewczyny po adpocji zarodka kompletnie nie bierzcie tego do siebie, gdyby adopcja była ze wskazaniem to bym oddała zarodek bez zastanowienia, a tak anonimowo to nie na moją głowę do końca życia myśleć. Obiektywnie mam warunki, środki, choć teraz jestem super spełniona i już wystarczy ale co zrobić jak los tak rozdaje.
@bazylia128 jak tam? Rodzinka już była czy masz jeszcze tłumy w domu? Jak malutka? A Ty jak? Lepiej się czujesz?
Gonia my już 70 tys. Gonimy CięKiedyś już pisałyśmy o tym i z tego co pamiętam, to jestem druga pod względem inwestycji... Ale jeśli porównać wydatki do wyników, to tak, biję niechlubny rekord
bazylia128
Nie, wpuszczamy do domu tylko moich rodzicow i tesciow. Moja mama jest oczywiscie codziennie. Łukasz ma dwa tygodnie wolnego, chcemy ten czas wykorzystac dla siebie a poza tym boimy sie szalejacej corony ;( Teraz podobno nawet noworodki choruja ;( Na swieta wybieramy sie do rodzicow razem z tesciami - tam beda tez ciotki, wujkowie, kuzyni, kuzynki, babcia, moje rodzenstwo. To bedzie pierwsze takie spotkanie, ale tez nie za dlugo. Tak mi jest lepiej Postanowilam na ten czas byc zadaniowa. Schudlam juz 12 kg ale to podobno woda i obrzeki schodza bo duzo sikam malej sie bardzo ulewa i slabo odbija. Jestem taka wiesz wszedzie po trochu bo mam wyrzuty sumienia wobec moich psow - nie chce zeby sie czuly odtracone. Przez to rozpiesczam je jedzeniem - a to tez nie dobrze. Dzisiaj nie umylam zebow i tak jak w ciazy ja popuszczalam w majty tak teraz chodze ujszczana przez Natalke bo jak tylko wezme sie za zmiane pampresa i wezme ja na rece bez pieluszki tak leje na mnie po calosci@bazylia128 jak tam? Rodzinka już była czy masz jeszcze tłumy w domu? Jak malutka? A Ty jak? Lepiej się czujesz?
Pchełka216
Ale Ci przynajmniej humorek wrócił, to już chyba z dnia na dzień coraz lepiejNie, wpuszczamy do domu tylko moich rodzicow i tesciow. Moja mama jest oczywiscie codziennie. Łukasz ma dwa tygodnie wolnego, chcemy ten czas wykorzystac dla siebie a poza tym boimy sie szalejacej corony ;( Teraz podobno nawet noworodki choruja ;( Na swieta wybieramy sie do rodzicow razem z tesciami - tam beda tez ciotki, wujkowie, kuzyni, kuzynki, babcia, moje rodzenstwo. To bedzie pierwsze takie spotkanie, ale tez nie za dlugo. Tak mi jest lepiej Postanowilam na ten czas byc zadaniowa. Schudlam juz 12 kg ale to podobno woda i obrzeki schodza bo duzo sikam malej sie bardzo ulewa i slabo odbija. Jestem taka wiesz wszedzie po trochu bo mam wyrzuty sumienia wobec moich psow - nie chce zeby sie czuly odtracone. Przez to rozpiesczam je jedzeniem - a to tez nie dobrze. Dzisiaj nie umylam zebow i tak jak w ciazy ja popuszczalam w majty tak teraz chodze ujszczana przez Natalke bo jak tylko wezme sie za zmiane pampresa i wezme ja na rece bez pieluszki tak leje na mnie po calosci
Cisza [emoji848]W mojej klinicy normalnie dzwonią w niedzielę jeśli chodzi o zarodki, ale jak to jest w innych, to nie wiem [emoji848]
bazylia128
@Kasiekt @Pchełka216 na kiedy wy macie termin?Ale Ci przynajmniej humorek wrócił, to już chyba z dnia na dzień coraz lepiej
reklama
bazylia128
Kochana nie nadazam a bardzo chcialam - jak iu ciebie sytuacja? Czekasz na tel z kliniki?Cisza [emoji848]
Podziel się: