Dziekuje, ale to nie moje tylko mojej corci [emoji16][emoji16][emoji8]
Ahaa, no to w takim razie życzenia dla córeczki Niech rośnie zdrowo i szczęśliwie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje, ale to nie moje tylko mojej corci [emoji16][emoji16][emoji8]
Słuchaj to nie tak: to, ze teraz kilka padło to nie znaczy, ze masz TYLKO słabe komórki. Jest przewaga słabych komórek, gdyby wszystkie były słabe to byłaby KD :-) Czekaj u nas były tylko 3 zarodki i z tych trzech jedna blastka i synuś:-) czasem dobrze mieć tylko jeden zarodek ale zdolny do życia poza brzuchem, niż 16 pięknych, które nigdy się nie urodzą.To moje 3 podejście i niestety ten sam schemat. Moje komórki są do dupy i żadne cuda tego nie zmienią
Prawda to, ja z ostatniej stymulacji 5 zarodków od 4.1.1 do 3.2.1 i zero ciąż, a zadowolona byłam bo zarodków aż 5 i co ?no i nic jak życie pokazuje.Słuchaj to nie tak: to, ze teraz kilka padło to nie znaczy, ze masz TYLKO słabe komórki. Jest przewaga słabych komórek, gdyby wszystkie były słabe to byłaby KD :-) Czekaj u nas były tylko 3 zarodki i z tych trzech jedna blastka i synuś:-) czasem dobrze mieć tylko jeden zarodek ale zdolny do życia poza brzuchem, niż 16 pięknych, które nigdy się nie urodzą.
To dopiero 7dc, niedawno skończyła mi się miesiączka. W ostatnim cyklu w 2 połowie miałam 20mmTo nie jest przerosniete endo.7 mm to jeszcze moze byc za malo na transfer.No chyba ze o czym innym mowisz?[emoji4]
Ale nie wierzę też, że 100% komórek masz do du.. y. Musisz przetrwać jakoś do poniedzialku...To moje 3 podejście i niestety ten sam schemat. Moje komórki są do dupy i żadne cuda tego nie zmienią
In vitro to jednak loteria, sama nie wiem, co przyniesie mi los i jak to się wszystko poukłada..Ale nie wierzę też, że 100% komórek masz do du.. y. Musisz przetrwać jakoś do poniedzialku...
No tak ,ale mysle ze jak w 11-12 dc bedzie 10-12 mm bedzie git,dojdzie prg i wyhamuje endo,chociaz faktycznie masz bardzo pozno transfer,ktory to bedzie dzien cyjlu?To dopiero 7dc, niedawno skończyła mi się miesiączka. W ostatnim cyklu w 2 połowie miałam 20mm
Jeju, jakie śliczne dziewuszki [emoji3590]. Weź mi tam jakąś ukradnij z przyjęcia [emoji120].
W 21dc jest zaplanowana punkcja, ze względu na to endometrium moja gin mówiła że może trzeba będzie odroczyć transferNo tak ,ale mysle ze jak w 11-12 dc bedzie 10-12 mm bedzie git,dojdzie prg i wyhamuje endo,chociaz faktycznie masz bardzo pozno transfer,ktory to bedzie dzien cyjlu?
Nie rozumiem dlaczego tak pozno to robi jesli juz teraz widzi ze rosnie jak szalone? Chyba nie przez swieta?W 21dc jest zaplanowana punkcja, ze względu na to endometrium moja gin mówiła że może trzeba będzie odroczyć transfer