annemarie
Fanka BB :)
Punkcja???W 21dc jest zaplanowana punkcja, ze względu na to endometrium moja gin mówiła że może trzeba będzie odroczyć transfer
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Punkcja???W 21dc jest zaplanowana punkcja, ze względu na to endometrium moja gin mówiła że może trzeba będzie odroczyć transfer
I masz mnieTy już na łatwiznę chcesz iść? Odchodowaną być kradła? [emoji6]
Przez 10 dni brałam estrofem a od jutra zaczynam stymulacjęNie rozumiem dlaczego tak pozno to robi jesli juz teraz widzi ze rosnie jak szalone? Chyba nie przez swieta?
Tak wstępnie mam zaplanowaną punkcję a co do transferu to jeszcze nie wiem.Punkcja???
Nie słyszałam o takim schemacie podejścia do stymulacji, być może mało wiem nie dziwię się w takim razie, że masz takie endo jak brałas estrofemPrzez 10 dni brałam estrofem a od jutra zaczynam stymulacjęTak wstępnie mam zaplanowaną punkcję a co do transferu to jeszcze nie wiem.
Martwi mnie to endometrium, mam też wysokie DHEA bez żadnych suplementów
Nie wiem jakim protokołem idziesz, ale jakoś dziwnie. Mówiła Ci co to za protokół? Bo krótki protokół to od 3dc zaczyna się stymulację - zastrzyki. Przy długim bierzesz 14dni antykoncepcję i zaczynasz zastrzyki wyciszające, potem okres i od 5 dc stymulacja (chyba). A Ty idziesz jakimś innym protokołem...Przez 10 dni brałam estrofem a od jutra zaczynam stymulacjęTak wstępnie mam zaplanowaną punkcję a co do transferu to jeszcze nie wiem.
duzs szanse ze dojda 2,trzymam kciuki dawaj znacMam doła. Dzisiaj dopiero 3 dzień a już tylko 3 zarodki zostały. Pewnie nawet nie dotrwają do blastki a o pgda to już mogę zapomnieć, bo nie będzie co badać.
Strasznie szybko się wykruszają
[emoji1787][emoji23] 'kręcą' Cię, powiadasz [emoji41]I masz mnie [emoji12]
A tak na serio, to wiesz , że mnie w ogóle nie kręcą niemowlaki tylko takie starsze dzieciaczki [emoji12]. Z takimi to chociaż można już cosik podyskutować [emoji12]
Myślę że moja gin ma indywidualne podejście do mnie [emoji846]Nie wiem jakim protokołem idziesz, ale jakoś dziwnie. Mówiła Ci co to za protokół? Bo krótki protokół to od 3dc zaczyna się stymulację - zastrzyki. Przy długim bierzesz 14dni antykoncepcję i zaczynasz zastrzyki wyciszające, potem okres i od 5 dc stymulacja (chyba). A Ty idziesz jakimś innym protokołem...
Żadnych. CIągnięcie, ćmienie, kłucie - dokładnie takie samo jak przy pierwszym nieudanym transferze. PowodzeniaDziewczyny miałyście może jakieś objawy przy zagnieżdżeniu zarodka??
Wybacz ale ja juz nic nie rozumiemnazywa sie ten protokol jakos.Przez 10 dni brałam estrofem a od jutra zaczynam stymulacjęTak wstępnie mam zaplanowaną punkcję a co do transferu to jeszcze nie wiem.