@nieagatka Sto lat ;*
reklama
Wiem, że jest to przykre jak padają zarodki bo każda z nas chciałaby mieć ich jak najwięcej...ale pamiętaj nie przekreśla to szansy na choćby 1 zdrową blastkę pamiętam wywiad lekarza gdzieś w sieci, który powiedział, że szczególnie pamięta przypadki kobiet, które ze stymulacji uzyskały 1 komórkę, która się zapłodniła, dobrze podzieliła i przetrwała do 5 doby, a finalnie dała zdrowa ciąże nie trwać wiary ja wiem, że wiek.. ale często słyszy się o ciazach ok 40Mam doła. Dzisiaj dopiero 3 dzień a już tylko 3 zarodki zostały. Pewnie nawet nie dotrwają do blastki a o pgda to już mogę zapomnieć, bo nie będzie co badać.
Strasznie szybko się wykruszają
Myślę, że to dobry znak ale prawdę powie Ci tylko beta ja też miałam plamienia ale w 8dpt. U mnie to była stara krew, widocznie gdzieś zalegałaKochane jestem 2dpt a na bieliźnie zobaczylam dwie nie duze kropki krwi czy to moze oznaczac ze kropek sie zaimplantował?
mala_Mi 80
Fanka BB :)
To moje 3 podejście i niestety ten sam schemat. Moje komórki są do dupy i żadne cuda tego nie zmieniąWiem, że jest to przykre jak padają zarodki bo każda z nas chciałaby mieć ich jak najwięcej...ale pamiętaj nie przekreśla to szansy na choćby 1 zdrową blastkę pamiętam wywiad lekarza gdzieś w sieci, który powiedział, że szczególnie pamięta przypadki kobiet, które ze stymulacji uzyskały 1 komórkę, która się zapłodniła, dobrze podzieliła i przetrwała do 5 doby, a finalnie dała zdrowa ciąże nie trwać wiary ja wiem, że wiek.. ale często słyszy się o ciazach ok 40
Współczuję . Ten stres o zarodki jest chyba taki sam jak przy badaniu bety . I nic nie można zrobić... Tylko czekaćMam doła. Dzisiaj dopiero 3 dzień a już tylko 3 zarodki zostały. Pewnie nawet nie dotrwają do blastki a o pgda to już mogę zapomnieć, bo nie będzie co badać.
Strasznie szybko się wykruszają
Tak bardzo ci życzę aby jakieś zarodeczki wytrwały do tej piątej doby . Wiesz, że ciągle jest szansa . Trzymajmy kciuki
annemarie
Fanka BB :)
A to nie szkodzi,dobrych zyczen nigdy nie za maloAaaa - dziekuje, ale to nie moje urodziny dziewczynki [emoji16][emoji16][emoji16] Tylko mojej corci [emoji23][emoji3059]
co to są integryny ?
Integrins are adhesion molecules present in endometrial, decidual, and extravillous cytotrophoblast (EVCT) cells. They participate in cell-cell adhesion as well as in adhesion between cells and components of the extracellular matrix, and they play an important role in the endometrial phenotype change that occurs during the secretory phase, the first stage of implantation.
czyli są w endonetrium jak i w trofoblascie zarodka, jego wewnętrznej części ufff ale się naszukałam. No i odpowiadają za implantację.
Może to oznaczać i oby tak było❤Ale wiadomo, że może oznaczać jakieś pęknięty naczynko itp.Kochane jestem 2dpt a na bieliźnie zobaczylam dwie nie duze kropki krwi czy to moze oznaczac ze kropek sie zaimplantował?
@nieagatka wszystkiego najlepszego dla córeczki. Sto lat!
@mala_Mi 80 trzymam kciuki, aby te już zostały i przekształciły się w piękne i zdrowe balastki nie dziwię się jednak, że lapiesz doła.... dużo siły życzę
Jeju, jakie śliczne dziewuszki . Weź mi tam jakąś ukradnij z przyjęcia .Wlasnie ubieram corke w suknie ksiezniczki i idziemy na plac zabaw. Robimy imprezę dla jej przyjaciół qiec trzymajcie kciuki zebysmy mandatu nie dostali, bo limit dla 6 osob jest [emoji1787][emoji1787]Zobacz załącznik 1253056
reklama
@bazylia128 nikt Cie nie osadza z karmieniem bo nikt nie ma do tego prawa.Jezeli bedziesz mogla to bedziesz karmila jezeli nie to bedziesz karmila tyle ze mm.Wiez i tak masz juz z Natalka bo walczylas o nia tyle lat a pozniej 9 miesiecy nosilas pod sercem.Tego nie da sie wymazac.
Jak sie niedawno okazalo moja mama nie mohla karmic ani mnie ani moich braci.Nie miala pokarmu,a 40lat temu nie bylo doradzcow laktacyjnych ba nawet mm i starszy brat bul karmiony mlekiem krowim-ponoc takie mial delikatnie mowiac kupki ze hej.I mimo ze zadne z nas nie bylo karmione piersia z mama mamy super kontakt i wiez.Wiec nie dajmy sie zwariowac.
Teraz cieszcie sie soba w spokoju bo juz niedlugo zaczna sie do Was pielgrzymki
Jak sie niedawno okazalo moja mama nie mohla karmic ani mnie ani moich braci.Nie miala pokarmu,a 40lat temu nie bylo doradzcow laktacyjnych ba nawet mm i starszy brat bul karmiony mlekiem krowim-ponoc takie mial delikatnie mowiac kupki ze hej.I mimo ze zadne z nas nie bylo karmione piersia z mama mamy super kontakt i wiez.Wiec nie dajmy sie zwariowac.
Teraz cieszcie sie soba w spokoju bo juz niedlugo zaczna sie do Was pielgrzymki
Podziel się: