reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Laseczki robię kardio na rowerku stacjonarnym A później winko [emoji485] żarcie [emoji1637][emoji3042] i film [emoji573]. Nawiązując:jakie wina czerwone wytrawne polecacie? Byłam z mężem ostatnio w Lidlu i kuwa z 20 minut wina szukaliśmy... [emoji28]na necie opinie na szybko czytalismy po czym wybierając super wino za 5 dyszek udaliśmy się w stronę kasy... wina tak często nie pijemy więc nie znamy, po zobaczeniu w domu paragonu zobaczyłam, że to wino kosztowalo UWAGA 15 zlotych xD myślałam, że padnę... [emoji1787][emoji1787] Nie na tą cenę spojrzelismy a wino okropne w smaku...
Nie wszyscy lubią wytrawne wina. Z przyjaciółka w PL ostatnio piłyśmy Antano Rioja (ok30zl) bardzo dobre a moje ulubione to Casillero Del Diablo Cabernet Sauvignon-uwielbiam (coś koło 50zl) [emoji3590]

reklama
Nie wszyscy lubią wytrawne wina. Z przyjaciółka w PL ostatnio piłyśmy Antano Rioja (ok30zl) bardzo dobre a moje ulubione to Casillero Del Diablo Cabernet Sauvignon-uwielbiam (coś koło 50zl) [emoji3590]
Dzięki za polecanko 🤗 właśnie jak już pije wino to domowej roboty wytrawne i tylko z mamą 😏kupować nie kupuje chyba, ze dostanę ale to inna bajka. Będę musiała przetestować te o których napisałaś

Ja tez po stymulacjach zauważyłam bóle jajników- nigdy wcześniej tego nie miałam. Pytałam nawet mojego gina o to, mówił, ze to wcale nie musi tylko być w czasie owulacji ale chodzi o wyrzut hormonów i dlatego mamy takie odczucia. Tez sobie wkrecalam choroby :(
Wazne, ze ginekolog twierdzi, ze to nie choroba. Bo ja tego sie najbardziej balam.. moze za jakis czas to sie unormuje :(

No ja tez tak mam, w sumie w miesiącu tylko kilka dni po okresie, cera ładna, włosy sie mniej tluszczą, jakaś taka fit się czuje a później to już wszystko, bóle, zatrzymana woda, wkurwienie itd 😂🙄
Hahaha. No wlasnie przez te bole to niewiele dni zostaje takich spokojnych 😜. Jak nie okres, to owulacja. I od nowa ;) najgorzej, ze przez te bole jajnikow wszystkiego sie odechciewa bo boli 🙊🙈

Laseczki robię kardio na rowerku stacjonarnym A później winko 🍷 żarcie 🥗🥟 i film 🚀. Nawiązując:jakie wina czerwone wytrawne polecacie? Byłam z mężem ostatnio w Lidlu i kuwa z 20 minut wina szukaliśmy... 😅na necie opinie na szybko czytalismy po czym wybierając super wino za 5 dyszek udaliśmy się w stronę kasy... wina tak często nie pijemy więc nie znamy, po zobaczeniu w domu paragonu zobaczyłam, że to wino kosztowalo UWAGA 15 zlotych xD myślałam, że padnę... 🤣🤣 Nie na tą cenę spojrzelismy a wino okropne w smaku...
Już nie lubię wina więc nie pomogę. Dziwne, że kiedyś lubiłam wszystko, co miało jakikolwiek %
Ahh, człowiek się starzeje

reklama
Do góry