reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czy we wszystkich klinikach przed procedurą iv życzą sobie aktualnego USG piersi? Bo w naszej tak. Wczoraj byłam na tym USG, ogólnie mam "tluszczaka" W lewej piersi już od 2015 roku, na okres cycek boli mocniej i jest tam jakby taka twardsza ale nie twarda część. Poprzednie USG to opisywaly A wczoraj magicznie zginął i chociaż jestem przed okresem i boli mnie mocniej ta lewa pierś to lekarz nic nie widział 😅 zdziwiony był, że do in vitro muszę mieć takie USG. Ale był mega młody wyglądał jakby miał z 20 lat więc może jeszcze mało w życiu widział 😏

W mojej tak.

Dziewczyny czerwone winko też jest dobre przed transferem na ukrwienie macicy 😜 także korzystajcie, oby to był Wasz ostatni weekend z 🍷 na długie miesiące @mala_Mi 80 @Natsnats
Rany a ja czytam czerwone winko jest dobre przed transferem na ukraińską macice :o :o 🤭 🤭 🤭

reklama
Hej ja tak mam ale po zeszłorocznej pozamacicznej (naturalna - nie in vitro) nigdy takich buli na owulacje nie miałam a teraz aż mi na kręgosłup promieniuje 😳
Niezle...
Ja to kiedys myslalam, ze bole to tylko na okres a reszta miesiaca taka spokojna, bezbolesna. A jak widac sporo nas jest co ma takie bole. I w sumie myslalam, ze to przez leczenie w in vitro. A skoro Ty tez masz po naturalnej pozamacicznej to moze w ogole organizm tak reaguje na hormony...

Laseczki robię kardio na rowerku stacjonarnym A później winko 🍷 żarcie 🥗🥟 i film 🚀. Nawiązując:jakie wina czerwone wytrawne polecacie? Byłam z mężem ostatnio w Lidlu i kuwa z 20 minut wina szukaliśmy... 😅na necie opinie na szybko czytalismy po czym wybierając super wino za 5 dyszek udaliśmy się w stronę kasy... wina tak często nie pijemy więc nie znamy, po zobaczeniu w domu paragonu zobaczyłam, że to wino kosztowalo UWAGA 15 zlotych xD myślałam, że padnę... 🤣🤣 Nie na tą cenę spojrzelismy a wino okropne w smaku...
@Natsnats to nasza specjalistka jeśli chodzi o winko 😜. To mały chlejus jest 🤣. A @Camilleka idzie z nią łeb w łeb 🤣

Dziewczyny leczono Wam infekcje moczu w ciąży antybiotykiem? Od wczoraj często sikam i piecze jak siusiam, potem tez.. dzwonie do położnej ona mnie od razu do GP telefonicznie wysłała i on od razu mi antybiotyk cephalexin od dziś na 7 dni wypisał po wywiadzie bo twierdzą że to trzeba szybko leczyć bo niebezpieczne w ciąży.. bez badania moczu. Jeśli nie przejdzie do poniedziałku mam na pogotowie dzwonić i mocz w poniedziałku przywieźć. Tak wszystko inne tu olewają a przy moczu panikują i od razu leczenie... dziwni są...W Polsce tez od razu antybiotyk??
Lecz...

reklama
Do góry