reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

minimum połowa zarodków jest skopana. Gdyby wszystko było takie proste, to pyk jeden cykl i ciąża. W naturze z tego co pamiętam około 80% par po 6 miesiącach ma sukces w postaci ciąży, 60% po 3 cyklach......
wrzuciłam tutaj filimik z Bociana na temat AMH, tam lekarz podawał statystyki ile trzeba jajeczek na sukces w zależności od wieku. Jak zwykle to durne statystyki, nigdy nie wiadomo co tam wylosujemy.
Nie martw sie na zapas, masz mieć piękne blastki, transfer i sukces. Trzeba mieć wiarę inaczej po co to wszystko robić.
Wiem ze masz rację, chyba po prostu mam gorszy dzień. Już będę grzeczna 🥴

reklama
Wlasnie tez mam takie silne bole. I co mc twgo samego jajnika. Jakbym co mc miala tylko z niego a dawniej na zmiane. I dawniej nie czulam tak bardzo. Troche tam cow poklulo ale lekko. Teraz mam co 2 tygodnie bole- jak nie okres to owulacja ;/
Na pewno masz rację, ze to moze dopiero sie zblizac..
Dzieki!
No ja tez tak mam, w sumie w miesiącu tylko kilka dni po okresie, cera ładna, włosy sie mniej tluszczą, jakaś taka fit się czuje a później to już wszystko, bóle, zatrzymana woda, wkurwienie itd 😂🙄

Laseczki robię kardio na rowerku stacjonarnym A później winko 🍷 żarcie 🥗🥟 i film 🚀. Nawiązując:jakie wina czerwone wytrawne polecacie? Byłam z mężem ostatnio w Lidlu i kuwa z 20 minut wina szukaliśmy... 😅na necie opinie na szybko czytalismy po czym wybierając super wino za 5 dyszek udaliśmy się w stronę kasy... wina tak często nie pijemy więc nie znamy, po zobaczeniu w domu paragonu zobaczyłam, że to wino kosztowalo UWAGA 15 zlotych xD myślałam, że padnę... 🤣🤣 Nie na tą cenę spojrzelismy a wino okropne w smaku...

reklama
Do góry