reklama
U mnie święta tez jakieś symboliczne.@Evela.6 , proszę wpisz do kalendarza moją histeroskopię, 2 kwietnia...
Poprzednim razem miałam dzień przed Wigilią, w tym roku też tuż przed Świętami...
Tuż przed bożym narodzeniem negatywna beta po pierwszej iui, tuż przed Wielkanocą negatywna beta po pierwszym transferze
A ma czym polega ten zabieg w jakim celu sie go robi ?@Evela.6 , proszę wpisz do kalendarza moją histeroskopię, 2 kwietnia...
Poprzednim razem miałam dzień przed Wigilią, w tym roku też tuż przed Świętami...
Mnie go nigdy nikt nie zalecał
Gonia0605
Fanka BB :)
Dokładnie...Doczekalaś się , super coś ruszyło.
mala_Mi 80
Czyli wredna @ w końcu zawitała@Evela.6 , proszę wpisz do kalendarza moją histeroskopię, 2 kwietnia...
Gonia0605
Histeroskopia może ocenić wady układowe macicy, np u mnie za pierwszym razem podejrzewali przegrodę... Okazało się, że jest ok. Teraz mam robioną w celu pobrania wycinka endometrium i sprawdzenia czy nie ma przewlekłego stanu zapalnego, który może przeszkadzać w implantacji. Dodatkowo, jeśli znajdą jakieś polipy w macicy, to mogą je przy okazji usunąć...A ma czym polega ten zabieg w jakim celu sie go robi ?
Mnie go nigdy nikt nie zalecał
Tego badania nie robi się standardowo (przynajmniej nie w mojej klinice)... Dopiero kiedy szukasz i szukasz przyczyn niepowodzeń...
Gonia0605
Eh... ja już przestałam szukać symboli... Miałam transfer w urodziny, dzień matki, wigilię... Robiłam bety w rocznicę ślubu... Jakoś nic nie dały...U mnie święta tez jakieś symboliczne.
Tuż przed bożym narodzeniem negatywna beta po pierwszej iui, tuż przed Wielkanocą negatywna beta po pierwszym transferze
Gonia0605
43 dni... Rekord życiowy (nie licząc tych cykli gdzie beta na chwilę rosła)...Czyli wredna @ w końcu zawitała
reklama
Podziel się: