reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja nie siadałam wcale😱 przez trzy miesiące, tyle za ja byłam w 24 tc jak to wszystko się ryplo. U ciebie jeszcze kawał czasu, chyba bym zaryzykowała i choć co godzinę przeszła od okna do okna, do kuchni kawę zrobić .....no coś mega lekkiego, na kilka minut. Jak już się położysz na miesiąc to potem strach będzie jeszcze większy, mięśnie już nie będą pracowały normalnie, będziesz nawet bała się wyjść do lekarza.
Ja tak właśnie miałam podobnie jak Ty od 23tc w poprzedniej ciąży wiec rozumiem co przeszlas. Tylko je ja juz od 30tc wtedy troche wiecej sie ruszałam, nawet auto prowadziłam bo szew okazał się świetnie trzymać. Teraz jestem na wcześniejszym etapie ale mam szew na 3cm zamknietej szyjce założony a takie w 80-90% wytrzymują do końca wiec to dużo lepiej rokuje. No ale jest też mały krwiak.. jak się wchłonie to będzie myślę bezpieczniej

reklama
Naprawdę nie mam juz ochoty na take dywagacje bo robią się nieprzyjemne i jesteś bardzo zaczepna. Wierz w swoje artykuły i teorie, my mamy dużo dowodów na udane ciążę dzięki takiemu leczeniu wiec warto z takiego leczenia skorzystać jak się nie udaje
Przepraszam może zbyt ofensywnie....serio.
Ja już wyraziłam swoje zdanie w tym temacie. Ty masz prawo do swojego zdania. Masz racje dalsza cześć tej rozmowy nie ma sensu.

Melduję że wszystko jest ok. Widać dobrze zarodek i ładnie bijące serduszko❤❤
Gratulacje ❤Wiem jakie to emocje.W poniedziałek też oglądałam,całkiem niedawno.😊

Dziewczyny przyspieszyłam sobie wizytę do giną ,miałam mieć na 13.04 ale chce przed świętami.tylko nie ma kalendarza przy sobie i jutro zadzwonic mam.Przewaznie u mnie chodzi o pracę i zwolnienie.Ale niech jeszcze sprawdzi czy tam się nic nie dzieje,czy to od Luteiny.A może czy mi się jakaś infekcja nie przyplątała,bo zaczyna delikatnie piec przy sikaniu.

Nasienie na start przegadaliśmy bardzo solidnie łączenie z kwasem, msome, Mar, chromatyna i cos jeszcze musiałabym spojrzeć.
Zapłaciliśmy za te badania koło 2 tys😩
Słyszałaś cos kiedyś o biopsji endometrium? Może mialas wykonywana ? Mnie to czeka i trochę sie boje 🤷‍♀️
Ja miałam i nie ma czego się bać. Troszkę sobie obskrobią materiału ze środka.
Ja plamilam tylko tego dnia

reklama
Dziewczyny
Dziś mam drugi dzień po punkcji i brzuch mnie boli jakby mnie ktoś tam na dole skopał [emoji29]
I robię często siku bo jak już napełnia mi się pęcherz to zaczyna mnie coraz bardziej boleć jakby uciskac. Dziś w nocy chyba 4 razy wstawałam.
No ale też dużo staram się pic
Wczoraj w dzień nie bolało. Zaczęlo dziś w nocy
Czy to normalne? Nie pamiętam jak było poprzednim razem[emoji848]

Ostatnia edycja:
Do góry