To jest straszne , człowiek latami walczy żeby zajść w ciążę potem żeby urodzić zdrowe dziecko , a jak są komplkacje to nawet L4 nie chcą dać. Musisz walczyć dawać wypisy ze szpitala itp. Może coś pomoże.Mąż sobie zajebiscie radzi bo nie ma wyjścia ale do pracy prędzej czy później musi wrócić, on nie ma chorobowych czy opiekuńczych ale to nie jest teraz dla nas priorytet tylko to aby wytrwać do bezpiecznego etapu.. Nie wiem czy ja dalej dostanę zwolnienie bo to jest poje...y kraj, ciąża zagrożona o oni nie widzą przeciwwskazań bo wszystko w rękach natury... nóż się w kieszeni otwiera normalnie
reklama
Dziewczyny
Dziś mam drugi dzień po punkcji i brzuch mnie boli jakby mnie ktoś tam na dole skopał [emoji29]
I robię często siku bo jak już napełnia mi się pęcherz to zaczyna mnie coraz bardziej boleć jakby uciskac. Dziś w nocy chyba 4 razy wstawałam.
No ale też dużo staram się pic
Wczoraj w dzień nie bolało. Zaczęlo dziś w nocy
Czy to normalne? Nie pamiętam jak było poprzednim razem[emoji848]
I wszystko wyszło Ok ? A dlaczego mialas robiona biopsje ?Ja miałam i nie ma czego się bać. Troszkę sobie obskrobią materiału ze środka.
Ja plamilam tylko tego dnia
Mnie też bolał, ale tak do końca nie pamiętam jaki był to rodzaj bólu, miałam chyba wzdęcia, strasznie twardy brzuch , ledwo chodzić mogłam bo miałam hiperke, a lekarz nie powiedział mi że trzeba wypijać 2 litry wody.. gdzieś to przeczytałam i dopiero jak zaczęłam pić ponad 2 litry dziennie to wszystkie dolegliwości zaczęły mijać i przeżyłam to coś
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Mnie ostatnio też bardzo mocno bolał brzuch i często sikałam. Długo dochodziłam do siebie. Tym razem nic mnie nie boli a punkcję miałam wczoraj. Czyli za każdym razem może być inaczejDziewczyny
Dziś mam drugi dzień po punkcji i brzuch mnie boli jakby mnie ktoś tam na dole skopał [emoji29]
I robię często siku bo jak już napełnia mi się pęcherz to zaczyna mnie coraz bardziej boleć jakby uciskac. Dziś w nocy chyba 4 razy wstawałam.
Gonia0605
Fanka BB :)
Mój lekarz akceptuje zalecenia od immunologa, to on zalecił mi steryd.Dziewczyny, wiele z was miało włączony encorton albo inny steryd, który miał wspomóc implantację??( chyba o to chodzi).
Kto i na jakiej podstawie o tym decyduje? Co jeśli klinika tego nie uznaje? Jakiś inny lekarz może zalecić?
Sprawdzali mi okno implantacyjne, czy mam zapalenie i badali komórki nk.I wszystko wyszło Ok ? A dlaczego mialas robiona biopsje ?
Miałam robiony test receptywnośc endonometrium +biopsja.
Ja miałam wydety brzuch tylko. Nie pamietam żeby dokuczał mi jakis mocny ból.Dziewczyny
Pewnie zależy od tego ile jajek pobrali u mnie 10 wiec nie pokaleczyli tak bardzo.
Brałam nospe espumisan i cały czas dużo piłam.
Ok dziękuje. U mnie tylko biopsja aspiracyjna ma byc.Sprawdzali mi okno implantacyjne, czy mam zapalenie i badali komórki nk.
Miałam robiony test receptywnośc endonometrium +biopsja.
A kiedy to mialas robione ? Teraz jesteś po transferze po tym badaniu ?
reklama
Miałam robione jakoś w tamtym roku po nieudanych transferach.Ok dziękuje. U mnie tylko biopsja aspiracyjna ma byc.
A kiedy to mialas robione ? Teraz jesteś po transferze po tym badaniu ?
Podziel się: