reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trochę się uspokoiłam bo doktorek był zadowolony. Widział około 15 pęcherzyków. Nie dał się przekonać na podwójny trigger, bo twierdzi że tak nie robi i to niepotrzebne bo stymulacja aż 12 dni. Dostałam 2x diphereline 0.1mg czyli coś nowego dla mnie. W sumie to wielkie się wydawały te moje jajca, ale nie chciał powiedzieć jakie są duże. Oby nie za wielkie. W środę punkcja, więc pozostaje czekać 😘
To super wieści kochana!! 12 dni stymulacja to już na pewno są piękne i soczyste 😍 a tylko masz diphereline 0,1? Bo ja właśnie to plus ovitrelle miałam jako podwójny trigger

Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razem🥰🥰🥰kocham nad zycie
Witaj na świecie słodka Małgosiu💐💐

To super wieści kochana!! 12 dni stymulacja to już na pewno są piękne i soczyste 😍 a tylko masz diphereline 0,1? Bo ja właśnie to plus ovitrelle miałam jako podwójny trigger
No właśnie tylko to, bo oni Ovitrelle chyba nie używają. Gadał mi chyba z 15 min o tym że nie potrzebne nic innego więc nie miałam szans. Trochę mi szkoda bo byłam bardzo na to nastawiona, ale z drugiej strony to on jest lekarzem i on decyduje.

Trochę się uspokoiłam bo doktorek był zadowolony. Widział około 15 pęcherzyków. Nie dał się przekonać na podwójny trigger, bo twierdzi że tak nie robi i to niepotrzebne bo stymulacja aż 12 dni. Dostałam 2x diphereline 0.1mg czyli coś nowego dla mnie. W sumie to wielkie się wydawały te moje jajca, ale nie chciał powiedzieć jakie są duże. Oby nie za wielkie. W środę punkcja, więc pozostaje czekać 😘
Ale jutro w środę? To już miałaś zastrzyk?

A ile dni miałaś stymulację? Miałaś kiedyś problem z dojrzewaniem?
Ja mu cały czas mówiłam, że u mnie bardzo dużo niedojrzałych odpada ale on swoje

reklama
No właśnie tylko to, bo oni Ovitrelle chyba nie używają. Gadał mi chyba z 15 min o tym że nie potrzebne nic innego więc nie miałam szans. Trochę mi szkoda bo byłam bardzo na to nastawiona, ale z drugiej strony to on jest lekarzem i on decyduje.
Jasne, tym razem miałaś dłuższa stymulacje prawda i większe dawki prawda? Myśle, ze będzie super 😍

Do góry