No coś ty . A miałaś już kiedyś taki rozchwiany cykl?U mnie bez zmian, wciąż czekam na okres, dzień 42 ... Potem wg planu, tzn. hosteroskopia i Transfer... Trzymam kciuki żeby zdążyli...
reklama
To super wieści kochana!! 12 dni stymulacja to już na pewno są piękne i soczyste a tylko masz diphereline 0,1? Bo ja właśnie to plus ovitrelle miałam jako podwójny triggerTrochę się uspokoiłam bo doktorek był zadowolony. Widział około 15 pęcherzyków. Nie dał się przekonać na podwójny trigger, bo twierdzi że tak nie robi i to niepotrzebne bo stymulacja aż 12 dni. Dostałam 2x diphereline 0.1mg czyli coś nowego dla mnie. W sumie to wielkie się wydawały te moje jajca, ale nie chciał powiedzieć jakie są duże. Oby nie za wielkie. W środę punkcja, więc pozostaje czekać
Gonia0605
Fanka BB :)
Kiedyś mi się zdarzyło... Chyba we wrześniu... Sugerowałam lekarzowi że to może menopauza, ale powiedział że nie...No coś ty . A miałaś już kiedyś taki rozchwiany cykl?
motylek24
Kuwa często cykl się wali jak mamy coś zaplanowane.No coś ty . A miałaś już kiedyś taki rozchwiany cykl?
Witaj na świecie słodka MałgosiuPrzedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razemkocham nad zycie
Gonia0605
Ja jestem spokojna... Już się nie denerwuje, nie stresuję.. To i tak nie pomoże...
Kuwa często cykl się wali jak mamy coś zaplanowane.
mala_Mi 80
No właśnie tylko to, bo oni Ovitrelle chyba nie używają. Gadał mi chyba z 15 min o tym że nie potrzebne nic innego więc nie miałam szans. Trochę mi szkoda bo byłam bardzo na to nastawiona, ale z drugiej strony to on jest lekarzem i on decyduje.To super wieści kochana!! 12 dni stymulacja to już na pewno są piękne i soczyste a tylko masz diphereline 0,1? Bo ja właśnie to plus ovitrelle miałam jako podwójny trigger
Ale jutro w środę? To już miałaś zastrzyk?Trochę się uspokoiłam bo doktorek był zadowolony. Widział około 15 pęcherzyków. Nie dał się przekonać na podwójny trigger, bo twierdzi że tak nie robi i to niepotrzebne bo stymulacja aż 12 dni. Dostałam 2x diphereline 0.1mg czyli coś nowego dla mnie. W sumie to wielkie się wydawały te moje jajca, ale nie chciał powiedzieć jakie są duże. Oby nie za wielkie. W środę punkcja, więc pozostaje czekać
mala_Mi 80
A ile dni miałaś stymulację? Miałaś kiedyś problem z dojrzewaniem?To super wieści kochana!! 12 dni stymulacja to już na pewno są piękne i soczyste a tylko masz diphereline 0,1? Bo ja właśnie to plus ovitrelle miałam jako podwójny trigger
Ja mu cały czas mówiłam, że u mnie bardzo dużo niedojrzałych odpada ale on swoje
reklama
Jasne, tym razem miałaś dłuższa stymulacje prawda i większe dawki prawda? Myśle, ze będzie superNo właśnie tylko to, bo oni Ovitrelle chyba nie używają. Gadał mi chyba z 15 min o tym że nie potrzebne nic innego więc nie miałam szans. Trochę mi szkoda bo byłam bardzo na to nastawiona, ale z drugiej strony to on jest lekarzem i on decyduje.
Podziel się: