Ale super!! Tak coś czułam,ale nie chciałam Ci robić nadzieii. Uciekaj od tego lekarza jak najdalej.Witam
Ja już po wizycie,szykowałam się na najgorsze,a tu jest wszystko w porządku serce bije ❤Termin porodu lekarz wyliczył na 3.11❤
reklama
Martaem1983
Fanka BB :)
O rany kochana ale cudownieWitam
Ja już po wizycie,szykowałam się na najgorsze,a tu jest wszystko w porządku serce bije ❤Termin porodu lekarz wyliczył na 3.11❤
Coffe18
Nie robiliśmy kariotypow jeszcze właśnie . Jutro się wybieramy ale niestety na wyniki czeka się ponad 35 dni roboczych . Wyniki nasienia u starego są dobre . Moje hormony i amh tez bardzo dobrze . Problemem są niedrożne jajowody. Czekam na początek cyklu żeby wykonać resztę badań i uderzamy znów na klinikęMy nie badaliśmy a u nas slabe nasienie, teraz chciłam bo mialam 36l ale lekarz powiedział, że nie mamy wskazań. To się zdziwiłam bo wskazaniem jest wiek...
Jezeli kariotypy macie poprawne, i masz 32l to nie ma sensu badać.
Ewunka
4x je robiłam i 1 mnie sponiewierało jak wypiłem szybko i ciepłe.....O jeszcze gorzej niż u mnie. Serio to najgorsze badanie jakie może być....
G
gość2502
Gość
Ja właśnie od następnego cyklu czyli za 2 tygodnie zaczynam protokół długi i jedziemy z tabletkami anty ale jak dostanę miesiączke i pójdę do doktora to na 100 % będę wiedziała A Ty kiedy coś planujesz?Super że Ci się udało. Pierwsze podejście w Invicta Bydgoszcz udane? Też myśle o tej klinice na następną procedurę więc chętnie wszelkie opinie przygarnę
Mega się cieszę że jest serduszko!! Gratuluję i zapomnij co było, ciesz się z malucha
A lekarza co Ci leki kazał odstawić to gołymi rękami bym udusiła!! Cymbał, a co gdyby przez odstawienie leków właśnie było źle... Kuwa no po to tak walczymy żeby oni mieli nas w du***?!?!
Katarzyna21st
Jeszcze jestem w szokuO rany kochana ale cudownie
Normalnie się popłakałam na tej wizycie ❤Dobrze że ten lekarz mój taki spokojny i cały czas mi serduszko pokazywał,żeby ktoś mi nie powiedział przypadkiem że go jednak nie ma
Martaem1983
Tak już,mi odstawili,ale fasolka chyba sama sobie daje radę ❤Ale i tak do nich wyśle e-mail z radosną nowiną I zapytam się czy mam jakieś te leki brać,żeby Tam co się nie stało
Nawet nie wiesz jak się cieszeJeszcze jestem w szoku
Normalnie się popłakałam na tej wizycie ❤Dobrze że ten lekarz mój taki spokojny i cały czas mi serduszko pokazywał,żeby ktoś mi nie powiedział przypadkiem że go jednak nie ma
Katarzyna21st
Już napisałam do kliniki,zobaczymy jaki będzie ruch z ich strony
Orchidea33
Gratulacje Kochana ❤ ale to na prawde cud, ze mimo odstawienia lekow dzieciatko jest! Tak przecież mamy przestrzegac lekow, dawek a tu taka cudowna niespodziankaJuż napisałam do kliniki,zobaczymy jaki będzie ruch z ich strony
reklama
Ja bym teraz szybko zbadała poziom progesteronu... byłaś na cyklu sztucznym?Już napisałam do kliniki,zobaczymy jaki będzie ruch z ich strony
Podziel się: