reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
My nie badaliśmy a u nas slabe nasienie, teraz chciłam bo mialam 36l ale lekarz powiedział, że nie mamy wskazań. To się zdziwiłam bo wskazaniem jest wiek...
Jezeli kariotypy macie poprawne, i masz 32l to nie ma sensu badać.
Nie robiliśmy kariotypow jeszcze właśnie . Jutro się wybieramy ale niestety na wyniki czeka się ponad 35 dni roboczych . Wyniki nasienia u starego są dobre . Moje hormony i amh tez bardzo dobrze . Problemem są niedrożne jajowody. Czekam na początek cyklu żeby wykonać resztę badań i uderzamy znów na klinikę 🥰

Super że Ci się udało. Pierwsze podejście w Invicta Bydgoszcz udane? Też myśle o tej klinice na następną procedurę więc chętnie wszelkie opinie przygarnę 🤗🤗

Mega się cieszę że jest serduszko!! Gratuluję i zapomnij co było, ciesz się z malucha😘😘
A lekarza co Ci leki kazał odstawić to gołymi rękami bym udusiła!! Cymbał, a co gdyby przez odstawienie leków właśnie było źle... Kuwa no po to tak walczymy żeby oni mieli nas w du***?!?!
Ja właśnie od następnego cyklu czyli za 2 tygodnie zaczynam protokół długi i jedziemy z tabletkami anty ale jak dostanę miesiączke i pójdę do doktora to na 100 % będę wiedziała :) A Ty kiedy coś planujesz?

Tak już,mi odstawili,ale fasolka chyba sama sobie daje radę ❤Ale i tak do nich wyśle e-mail z radosną nowiną 😊I zapytam się czy mam jakieś te leki brać,żeby Tam co się nie stało
Jeszcze jestem w szoku 😊
Normalnie się popłakałam na tej wizycie ❤Dobrze że ten lekarz mój taki spokojny i cały czas mi serduszko pokazywał,żeby ktoś mi nie powiedział przypadkiem że go jednak nie ma 😊
Nawet nie wiesz jak się ciesze❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

reklama
Do góry