reklama
A masz możliwość zadzwonić do lekarza?
Jade do szpitala... Proszę trzymajcie kciuki o mnie i maleństwo...
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Trzymajcie się dziewczyny ❤ Dawaj znać co powiedząJade do szpitala... Proszę trzymajcie kciuki o mnie i maleństwo...
G
gość2502
Gość
Trzymam kciuki kochana moja, zobaczysz będzie dobrze :* tylko spokojnieJade do szpitala... Proszę trzymajcie kciuki o mnie i maleństwo...
jeżeli nie jesteś powyżej 35rz to ja bym nie badała w takim razie. No, ale poczekajcie na kariotypy.Nie robiliśmy kariotypow jeszcze właśnie . Jutro się wybieramy ale niestety na wyniki czeka się ponad 35 dni roboczych . Wyniki nasienia u starego są dobre . Moje hormony i amh tez bardzo dobrze . Problemem są niedrożne jajowody. Czekam na początek cyklu żeby wykonać resztę badań i uderzamy znów na klinikę
pauli890
Zbieram kasę i pewnie latem ruszę. Jeszcze nie zdecydowałam czy Invicta czy Invimed Gdańsk ale chyba tylko te dwie kliniki już biorę pod uwagę.Ja właśnie od następnego cyklu czyli za 2 tygodnie zaczynam protokół długi i jedziemy z tabletkami anty ale jak dostanę miesiączke i pójdę do doktora to na 100 % będę wiedziała A Ty kiedy coś planujesz?
Trzymam Będzie dobrze! A może maleńka już się pcha na świat?Jade do szpitala... Proszę trzymajcie kciuki o mnie i maleństwo...
Gonia0605
No niestety różnie to bywa... Ja jestem po trzech stymulacjach i sześciu transferach, ciąży brak... Trzeba mieć nadziejęGratuluję
Dlatego pytam bo też przygotowuje się do 2 transferu i bardzo się martwię żeby wkoncu nam się udało ,a boję się że tak nie będzie
Trzymam kciukiJade do szpitala... Proszę trzymajcie kciuki o mnie i maleństwo...
reklama
Jade do szpitala... Proszę trzymajcie kciuki o mnie i maleństwo...
Podziel się: