reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gratuluję
Dlatego pytam bo też przygotowuje się do 2 transferu i bardzo się martwię żeby wkoncu nam się udało ,a boję się że tak nie będzie 😔

reklama
Nie robiliśmy kariotypow jeszcze właśnie . Jutro się wybieramy ale niestety na wyniki czeka się ponad 35 dni roboczych . Wyniki nasienia u starego są dobre . Moje hormony i amh tez bardzo dobrze . Problemem są niedrożne jajowody. Czekam na początek cyklu żeby wykonać resztę badań i uderzamy znów na klinikę 🥰
jeżeli nie jesteś powyżej 35rz to ja bym nie badała w takim razie. No, ale poczekajcie na kariotypy.

Ja właśnie od następnego cyklu czyli za 2 tygodnie zaczynam protokół długi i jedziemy z tabletkami anty ale jak dostanę miesiączke i pójdę do doktora to na 100 % będę wiedziała :) A Ty kiedy coś planujesz?
Zbieram kasę i pewnie latem ruszę. Jeszcze nie zdecydowałam czy Invicta czy Invimed Gdańsk ale chyba tylko te dwie kliniki już biorę pod uwagę.
Jade do szpitala... Proszę trzymajcie kciuki o mnie i maleństwo...
Trzymam ✊✊✊Będzie dobrze! A może maleńka już się pcha na świat?

reklama
Do góry