reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak już,mi odstawili,ale fasolka chyba sama sobie daje radę ❤Ale i tak do nich wyśle e-mail z radosną nowiną 😊I zapytam się czy mam jakieś te leki brać,żeby Tam co się nie stało
A przypomnij na jakiej podstawie lekarz odstawił ci te leki? Ogólnie super, że się pomylił, ale przecież to mogło mieć poważne konsekwencje 🙄. Całe szczęście, że dzidziolek jest waleczny ❤️

reklama
No wiesz sama reakcja przy badaniu moze swiadczyc o tym ze cos nie t ak z cukem. daj znac jakie i wyszly wyniki. U mnie lekarz robi wszystko zeby jeszcze ten tydzien wstrzymac sie z cieciem.
Jak lekarz tak mówi to trzeba się słuchać 🙂 u mnie odwrotnie są zdania, że po 38tc ciąża donoszona i że w ogóle to już najlepiej jak przed planowanym CC akcja porodowa zacznie się naturalnie bo podobno lepiej 🤷. Leki na powstrzymanie akcji dają tylko w określonych sytuacjach klinicznych. Nawet teraz jak mam te bóle okresowe to mam regulować magnez żeby ograniczyć do minimum a najwięcej mogę 3x2 magne b6, ale dr jest zadowolony z efektów mówi, że organizm musi w miarę normalnie pracować.

A przypomnij na jakiej podstawie lekarz odstawił ci te leki? Ogólnie super, że się pomylił, ale przecież to mogło mieć poważne konsekwencje 🙄. Całe szczęście, że dzidziolek jest waleczny
Wg niego nie było akcji serca i że nic już nie pojawi,a dzisiaj mój lekarz powiedział,że za szybko decyzję podjęli,za pochopnie..
Dlatego ja muszę się zaraz do nich odezwać, czy lepiej brać te leki..Czy Luteine to mogę sobie sama wdrożyć? Chyba by nie zaszkodziło ,bo jeszcze mam ja ?

Mam 32 lata 😝
Z tego co widze to amh mam dobre ?

Załączniki

• 0678CAF9-CDFE-4B9F-9A8E-AEC91E16DC5E.png
    0678CAF9-CDFE-4B9F-9A8E-AEC91E16DC5E.png
    22,9 KB · Wyświetleń: 71
Hejka! Invicta Bydgoszcz Dr Augusty.niak, jakieś opinie? 😏 czy któraś sie leczyła/leczy tam może i może chciałaby coś powiedzieć? 😊
Ja sie leczylam serdecznie polecam Pana Doktora bardzo mily chetny do wspolpracy naprawde Polecam Invicta Bydgoszczy jest spoko
Super że Ci się udało. Pierwsze podejście w Invicta Bydgoszcz udane? Też myśle o tej klinice na następną procedurę więc chętnie wszelkie opinie przygarnę 🤗🤗

Witam
Ja już po wizycie,szykowałam się na najgorsze,a tu jest wszystko w porządku serce bije ❤Termin porodu lekarz wyliczył na 3.11❤
Mega się cieszę że jest serduszko!! Gratuluję i zapomnij co było, ciesz się z malucha😘😘
A lekarza co Ci leki kazał odstawić to gołymi rękami bym udusiła!! Cymbał, a co gdyby przez odstawienie leków właśnie było źle... Kuwa no po to tak walczymy żeby oni mieli nas w du***?!?!

No wiesz sama reakcja przy badaniu moze swiadczyc o tym ze cos nie t ak z cukem. daj znac jakie i wyszly wyniki. U mnie lekarz robi wszystko zeby jeszcze ten tydzien wstrzymac sie z cieciem.
A daj spokój.....ledwie żyję. Po badaniu , w sensie tym drugim pobraniu było całkiem ok. Czekałam jeszcze jakieś 15 minut na wyniki badania moczu córki, wszystko skończyło się o 12.30. Jeszcze wpadlam do piekarni i postanowiłam pieszo wrócić do domu, spacerem jakieś 20 minut. Po drodze tak mnie sieklo że ledowe doszłam, jakieś zawroty głowy , słabo mi było, glowa boli. Zdecydowanie najgorsza reakcja jak do tej pory. Wyniki będę dzis po 16 ale mąż już pojechał na budowę, ja zaleglam z w łóżku, córka śpi. Nawet synowi odwiesilam karę na neta😂😂😂
Jak się czujesz? zrób sobie fotkę ktg, ja mam pełno fotek tak od 26 tc, fajnie potem oglądać.....brzuch coraz większy i na ekranie aparatu do ktg wyświetlone tygodnie.

reklama
Do góry